Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ ΚΑΙ ΕΥΤΡΑΠΕΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ


Ανακοινώθηκε από το υπουργείο Υγείας ο “ανασχηματισμός” των διοικήσεων στα δημόσια νοσοκομεία και τις υγειονομικές περιφέρειες της χώρας και ήδη άρχισαν τα παρατράγουδα, ενώ ακούγονται και κάποια ευτράπελα.
Στα Ιωάννινα ξαφνιάστηκαν ακόμη και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ από τον διορισμό του “αθηναίου” Σάκη Τζαλαλή ως υποδιευθυντή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
Όταν κάποιοι “άσχετοι” αναρωτήθηκαν “ ποιος είναι ο κύριος” τους απάντησαν οι... “σχετικοί”, πως πρόκειται για τον “γνωστό βετεράνο μπασκετμπολίστα ”. Και όταν αναρωτήθηκαν μεταξύ τους “ ποιος μεσολάβησε για να πάρει τη θέση”, όλοι κοιτάχτηκαν μεταξύ τους, χωρίς να βρεθεί ο...υπαίτιος.
Ορισμένοι επειδή δεν το “χώνεψαν” άρχισαν να ψάχνουν και για τα προσόντα του νεοδιορισθέντα υποδιοικητή. Βρήκαν για τις αθλητικές διακρίσεις του, βρήκαν για τη θέση του ως προπονητής μπάσκετ ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων και άλλα παρόμοια. Τελικά βρήκαν ότι...δεν έχει τα προβλεπόμενα τυπικά προσόντα.
Τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ Ιωαννίνων αντέδρασαν άμεσα και ενημέρωσαν το Υπουργείο Υγείας.
Μέσα σε πέντε ώρες (τόσο κράτησε ο διορισμός) ο Σάκης Τζαλαλής αντικαταστάθηκε...
Η μουρμούρα όμως συνεχίζεται και τώρα τα έχουν προσωπικά με τον Υπουργό κ. Λοβέρδο για το "ευτράπελο" της υπόθεσης. Ήταν λέει προσωπικός φίλος του ο Σάκης Τζαλαλής. Βρήκαν επίσης πως ο επί 5-ωρο υποδιοικητής του πανεπιστημιακού νοσοκομείου έχει άριστες σχέσεις με υπουργούς και βουλευτές καθώς -λένε- είναι προπονητής της ομάδας μπάσκετ του Κοινοβουλίου.
Έχουμε ομάδα μπάσκετ και στο Κοινοβούλιο;
Στο ΠΑΣΟΚ Βέροιας τώρα, τα έχουν με τον κ. Λοβέρδο (που είναι και γαμπρός τους) επειδή όπως λένε “αναδόμησε” άδικα τον βεροιώτη διοικητή του Νοσοκομείου Γρεβενών, Μιχάλη Γαβρίδη, ο οποίος αν και ήταν άριστος στα καθήκοντά του “πλήρωσε” μια κόντρα που είχε με τον Μητροπολίτη της περιοχής. Ο Μητροπολίτης, όπως λένε στη Βέροια, “ευλόγησε” τον Διοικητή και στην “αξιολόγηση” του Υπουργείου “πέρασε” του Μητροπολίτη και όχι του (τέως) διοικητή. Ποιά ήταν η αιτία; Στη Βέροια λένε ότι...ο Μιχάλης Γαβρίδης, στέλεχος πρώτης γραμμής του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας (και στενός συνεργάτης του Μιχάλη Χρυσοχοίδη όταν ο υπουργός πολιτεύονταν ακόμη στην Ημαθία), ως διοικητής του Νοσοκομείου Γρεβενών ήθελε (και πέτυχε δικαστικά) τα χρήματα από το παγκάρι του παρεκκλησίου του Νοσοκομείου, να πηγαίνουν στο Νοσοκομείο. Από την άλλη πλευρά -λένε- ο Μητροπολίτης ήθελε να πηγαίνουν στη Μητρόπολη. Έτσι ξεκίνησε η κόντρα μεταξύ τους. Μετά -λένε πάντα οι φήμες- ένας βουλευτής πήρε το μέρος του Μητροπολίτη και κάπως έτσι “ξηλώθηκε” ο διοικητής του Νοσοκομείου.
Να δείτε που ο νέος διοικητής, δεν θα χρειάζεται πλέον τα χρήματα από το παγκάρι...

Τις επόμενες ημέρες μάλλον θα ακουστούν και άλλα πολλά...


http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/




2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ.
ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ,ΟΤΑΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ.ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ.ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΕΙΤΕ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΖΗΤΑΜΕ ΡΟΥΣΦΕΤΙ,ΕΙΤΕ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΟΥΜΕ,ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ.
ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ.

Ανώνυμος είπε...

Ψηφίζουν πολλοί, βολεύονται λίγοι και πάντα οι ίδιοι. Κατόπιν εξαφανίζονται όλοι τους. Κάνουν τη πολιτική τους, διαφημίζουν οι βολεμένοι τον εξαφανισμένο άρχοντα τους και σε 4 χρόνια ξανά η παρέα κοντά στο Λαό. Ας το σκεφτούμε όταν πάμε στη κάλπη. Τι στιγμή εκείνη είμαστε ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ!