Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

ΩΡΑΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΙΤΕΑΣ ΣΗΜΕΡΑ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Για μία ακόμη φορά το λιμάνι της Ιτέας επισκεφτήκαν αρκετά τουριστικά πλοία.

Από τις πρωινές ώρες το κρουαζιερόπλοιο  «SEA DREAM II» το όποιο συνηθίζει να μένει αρόδο, θαλαμηγοί, πολλά ιστιοφόρα  δεμένα στη μαρίνα, ένα μικρό κρουαζιερόπλοιο το «HARMONY G» αλλά και ο τακτικός εδώ και πολλά χρόνια επισκέπτης μας και ιστιοφόρος ταξιδευτής «GALILEO» έδωσαν άλλη εικόνα στη πόλη της Ιτέας.



Η τουριστική κίνηση στο λιμάνι της Ιτέας αλλά, και λιμάνι των Δελφών πλέον,  θα συνεχιστεί έντονα, μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου με προγραμματισμένες αλλά και έκτακτες επισκέψεις, μεγάλων και μικρών πλοίων.






3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλα ολα αυτα! ποιος ομως θα κλεισει τα κιτρινα καγκελα για να μη κατεβενουν στο μολο ανεγκεφαλοι με τα μηχανακια?

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΦΙΛΕ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΣΤΙΓΓΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΡΟΧΘΕΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΕΠΑΘΕ ΚΑΡΔΙΑΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΜΙΚΡΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΣΚΑΣΕ ΤΗΝ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΞΑΦΝΙΚΑ , ΕΦΤΑΣΕ ΠΙΕΣΗ 19 ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΟΓΔΟΝΤΑ ΤΡΕΧΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΕΛΕΟΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΕΠΕΣΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΓΓΛΟ ΠΟΔΗΛΑΤΗ ΣΤΗ ΚΙΡΡΑ ΤΟΝ ΕΡΙΞΕ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΟΛΙΣΕ ΚΙΟΛΑΣ..

Ανώνυμος είπε...

@ 24 Αυγούστου 2011 8:03 μ.μ
ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΗ ΠΡΟΒΛΗΤΑ ΕΧΘΕΣ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΙ ΠΗΓΑΝ ΜΕ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ, ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ. ΑΝ ΠΕΣΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΣ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΘΑ ΓΕΛΑΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ.