Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

ΚΑΘΕΤΗ ΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΒΑΣΕΩΝ ΣΤΑ ΑΕΙ


Πατήστε εδώ για να δείτε τα αποτελέσματα, όπως ανακοινώθηκαν στη σελίδα του Υπουργείου Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων.
Στις 08:00 το πρωί της Δευτέρας τελείωσε η αγωνία των υποψηφίων, καθώς ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Τα πρώτα αποτελέσματα δείχνουν θεαματική πτώση των βάσεων σε όλα τα επιστημονικά πεδία, πρόκειται μάλιστα για τη μεγαλύτερη πτώση της τελευταίας δεκαετίας. Σε ορισμένες σχολές η πτώση ξεπερνά τα 2.000 μόρια. Πτώση εκατοντάδων μορίων σημειώνουν ακόμη και οι περιζήτητες ιατρικές και νομικές σχολές, που βρίσκονται σε κεντρικά Πανεπιστήμια.Στις πολυτεχνικές σχολές της επαρχίας αναφέρεται πτώση μέχρι και 1.800 μόρια, στην Ιατρική Αθήνας μέχρι 300 μόρια, στη Νομική -280 μόρια, ενώ πολύ μεγάλη είναι η πτώση στα παιδαγωγικά τμήματα, αφού ξεπερνά τα 1.000 μόρια.
Στα Τ.Ε.Ι. γραφιστικής Αθήνας - 1.650, λογιστικής Πειραιά -1.618, Εμπορίας και Διαφήμισης Αθήνας -1.934.
Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν από το πρωί της ίδιας μέρας να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου http://results.minedu.gov.gr/ πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους και τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο - Όνομα - Πατρώνυμο - Μητρώνυμο).


ΠΗΓΗ: http://www.zougla.gr/




Δεν υπάρχουν σχόλια: