Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

ΟΙ ΑΜΦΙΚΤΙΟΝΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΚΑΡΤΕΡΙΑ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ


«ΟΙ ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΕΣ»  των απλήρωτων υπαλλήλων
 και η Καρτερία των  Βρυξελλών…

Σε δημόσια κατεπείγουσα συνεδρίαση, με 3 θέματα ημερήσιας διάταξης συγκάλεσε  ο δήμος Δελφών το ανώτατο δημαρχιακό όργανο μετά την υποβληθείσα παραίτηση του αρχικά ορισθέντος Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της (ενιαίας) Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Δελφών ¨ΟΙ ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΕΣ Ηλία Δημητρίου.
«Βοήθεια στο σπίτι», το Εικαστικό Εργαστήρι Άμφισσας. Το Πρόγραμμα ΛΑΕΚ και άλλα διάφορα. Όλοι δε οι εργαζόμενοι σε αυτά είναι απλήρωτοι…έτσι δικαιολογείται και το αρχαιόπρεπο όνομα που κληρονομήθηκε προφανώς από την ομώνυμη αναπτυξιακή εταιρεία της δημοτικής ενότητας Δελφών.
  Φαίνεται λοιπόν σα να συγκέντρωσαν όλους τους απλήρωτους υπαλλήλους και τους έθεσαν υπό την συγκεκριμένη επιχείρηση της οποίας ο πρόεδρος  Ηλίας  Δημητρίου άντεξε λίγα 24ωρα.
 Όπως ο ίδιος μας είπε : … «αγωνίστηκα να δω τί μπορώ να κάνω αλλά δεν ΣΥΓΚΕΝΤΏΝΟΝΟΝΤΑΙ  τα στοιχεία ώστε να μπει μια σειρά και να πληρωθούν οι υπάλληλοι. Αυτό έπρεπε να έχει γίνει  από τον Ιούλιο, όχι τώρα που έχει καθυστερήσει η υπόθεση  πολύ περισσότερο στην  οικονομική Υπηρεσία.
 Τα βιβλιάρια είναι σκόρπια , δεν έχουν τελειώσει οι ισολογισμοί – στις Δημοτικές Ενότητες Δελφών και Άμφισσας και δεν μπορώ να μαζέψω την κατάσταση. Ωστόσο παράλληλοι  επαγγελματικοί λόγοι με υποχρεώνουν να παραιτηθώ γιατί το ζήτημα απαιτεί μεγάλη προσπάθεια...».

Καταλαβαίνουμε, Ηλία… αυτός που θα αναλάβει προφανώς θα ξέρει από αναπτυξιακές. Μάλλον ο κ. Μανανάς, θα είναι …

Κατά τα λοιπά θέματα, αφού συζητήσουν για τους απλήρωτους  εργαζόμενους θα εγκρίνουν και τα ναύλα του ταξιδιού στις Βρυξέλλες, μέρες που είναι, εβδομαδιαία και πολυμελή….

Τέλος θα ασχοληθούν και με τα του εορτασμού της  ¨Ναυμαχίας  της Αγκάλης¨… όπου αποδεικνύεται περίτρανα η ευστροφία και η ικανότητα χειρισμού από την αρμόδια Αντιδήμαρχο.
 Κουράγιο κ. Λαίνη. Αφήστε τους να ζηλεύουν την εξυπνάδα σας. Άλλωστε τι σημαίνει το όνομα της φρεγάτας:  Καρτερία…

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΕΛΦΩΝ ΟΙ ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΕΣ


Α.Μ.: 5990
Περιγραφή Δραστηριότητας: ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΠΙΧ/ΣΗ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ.
Πόλη: ΔΕΛΦΟΙ
Τ.Κ.: 33054
Διεύθυνση: ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ 11
Τηλέφωνο: 22650-82310
Email: adedda@delphi.gr
ΚΑΔ: 84131700
Περιγραφη ΚΑΔ: Διοικητικές υπηρεσίες που σχετίζονται με αναπτυξιακά προγράμματα πολλαπλών στόχων
Τμήμα: ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ



ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΕΛΦΩΝ

ΠΡΟΣ: 1) κ. Δήμαρχο Δελφών, 2) κ.κ. Δημοτικούς Συμβούλους του Δήμου Δελφών

  Παρακαλούμε όπως στις είκοσι μία (21) Σεπτεμβρίου 2011, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.00΄ προσέλθετε στην Άμφισσα και στην (ισόγεια) αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Δελφών,....
(Άμφισσα, Πλατεία
  Κεχαγιά), σε δημόσια κατεπείγουσα συνεδρίαση, με θέματα ημερήσιας διάταξης:
  1. Ορισμός νέου Προέδρου Διοικητικού Συμβουλίου της (ενιαίας) Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Δελφών ¨ΟΙ ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΕΣ¨, (Εισηγητής: κος Δήμαρχος). Το θέμα τυγχάνει κατεπείγον μετά την υπ’ αριθμ. πρωτ. 25.821/20.09.2011 υποβληθείσα παραίτηση του αρχικά ορισθέντος Προέδρου της Επιχείρησης, κ. Ηλία Δημητρίου, δεδομένης της άμεσης ανάγκης λειτουργίας της νέας Κοινωφελούς Επιχείρησης.

  1. Έγκριση δαπάνης για τη μετακίνηση του κ. Δημάρχου και της δημοτικής συμβούλου, κ. Γουργουρή, στις Βρυξέλλες από 25.09.2011 έως 30.09.2011, καθώς και για την προμήθεια υλικών και την ενοικίαση εξοπλισμού παρουσίασης, σε σχέση με τη βράβευση του Δήμου Δελφών από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στα πλαίσια του προγράμματος EDEN, (Εισηγήτρια: κα Μάρω Τασιού - Γουργουρή, Δημοτική Σύμβουλος). Το θέμα τυγχάνει κατεπείγον λόγω της επικείμενης σημαντικής εκδήλωσης για το Δήμο, αλλά και λόγω των μόλις πρόσφατα ορισθεισών αναγκών αυτής σε συνεννόηση με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.


       3.  Τροποποίηση ανάλυσης της δαπάνης που αφορά την εκδήλωση ¨Ναυμαχία       της Αγκάλης¨, (Εισηγήτρια: κα Παναγιώτα Λαΐνη - Κολλιαλή, Αντιδήμαρχος). Το θέμα τυγχάνει κατεπείγον λόγω της επικείμενης σημαντικής εκδήλωσης για το Δήμο, αλλά και λόγω των μόλις πρόσφατα ορισθεισών τελικά αναγκών αυτής.

Ο  Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δελφών
Αθανάσιος Η. Παναγιωτόπουλος

ΠΗΓΗ: Εφημερίδα «ΦΩΚΙΣ»

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν μου κάνει εντύπωση που στην ανεπάρκεια της υπεύθυνης Αντιδημάρχου για τα Οικονομικά και το Προσωπικό οφείλεται, κατά μεγάλο μέρος, η πρωτοφανής καθυστέρηση στις πληρωμές υπαλλήλων.
Οι ικανότητες φαίνονται στα έργα και όχι στα λόγια.
Όλοι μας κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος.
Τι να κάνουμε, όμως, ο "χορτασμένος" δεν μπορεί να καταλάβει τον "πεινασμένο".

Ανώνυμος είπε...

Entaxi Kosta,exis dikio.

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΧΙΛΊΑΡΙΚΑ ΠΗΓΑΝ ΣΕ ΠΛΑΚΕΤΕΣ ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ; ΔΕΞΙΩΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ;

Ανώνυμος είπε...

ΒΛΕΠΩ ΤΣΙΜΠΑΣ..