Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΑΝΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΘΕΛΕΙ ΥΠΟΘΗΚΗ ΤΗ ΚΩ!!!


Θα πέρασε “καλά” στη ΚΩ και τη ζητά υποθήκη!
Δεν έχει όρια ο λαϊκισμός και η προκλητικότητα ορισμένων ευρωπαίων πολιτικών, που ωστόσο εκμεταλλεύονται τους λανθασμένους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των εγγυήσεων.
Ο Δανός ακροδεξιός ευρωβουλευτής κ. Μόρτεν Μέσερσμιντ, ζήτησε την Κω ως υποθήκη, προκειμένου να εγκρίνει η χώρα του νέα βοήθεια προς την Ελλάδα!!!
Ο κ. Μέσερσμιντ, που ανήκει στην ίδια ευρωκοινοβουλευτική ομάδα με τον ΛΑΟΣ και προσφάτως είχε συναντηθεί με τον κ. Καρατζαφέρη με τον οποίο διατηρεί φιλική σχέση, σε συνέντευξή του σε δανική εφημερίδα, είπε πως «αν η Ελλάδα επιθυμεί να δανειστεί εκ νέου από την ΕΕ, τότε το κόμμα του θα απαιτήσει πιο δραστικά και μη παραδοσιακά μέτρα διασφάλισης».
Ο Δανός ευρωβουλευτής έκανε γνωστό, πως θα προτείνει στην κυβέρνησή του να απαιτήσει το νησί της Κω ως υποθήκη για το δάνειο.
Συνεχίζοντας ο κ. Μέσερσμιντ υπογράμμισε πως κατανοεί ότι, η Ελλάδα δεν μπορεί να παρέχει εγγύηση για τα δάνεια με τη μορφή μετρητών, αλλά θα μπορούσε να δώσει ως υποθήκη το νησί ώστε όταν η χώρα μας χρεοκοπήσει, όπως είπε, να πάρει τα τουριστικά έσοδα.

ΠΗΓΗ: http://www.newsbomb.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: