Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

ΠΟΕ-ΟΤΑ: ΚΛΙΜΑΚΩΝΕΙ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙΣ ΤΙΣ 19 ΤΟΥ ΜΗΝΑ


Κλιμακώνει τις κινητοποιήσεις της η ΠΟΕ- ΟΤΑ, καθώς αποφάσισε τη συνέχιση τους μέχρι και τις 18 Οκτωβρίου με καταλήψεις σε δημαρχεία και δημόσια κτίρια και απεργία στις 19 του μήνα.
Η απόφαση ελήφθη τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου, στο Χ.Υ.Τ.Α. της Φυλής, όπου είχαν κληθεί να συμμετάσχουν σε σύσκεψη όλα τα Διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων-Μελών της Ομοσπονδίας στην Περιφέρεια Αττικής.
Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καλεί όλους τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση να συμμετάσχουν στη ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ από τις 11.30 το πρωί έως το τέλος του ωραρίου την ΤΡΙΤΗ 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 και να δώσουν το δυναμικό παρόν στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 12.00 το μεσημέρι έξω από τα γραφεία της Ομοσπονδίας (Καρόλου 24-Πλατεία Καραϊσκάκη) και ακολούθως, στην πορεία διαμαρτυρίας προς το Υπουργείο Εσωτερικών και τη Βουλή.
" Οι εργαζόμενοι στους Ο.Τ.Α. βρίσκονται αντιμέτωποι με μία πρωτοφανούς βαρβαρότητας πολιτική. Απέναντι στην ισοπέδωση των πάντων, ο μόνος δρόμος είναι η μαζική και σθεναρή αντίδραση τους. Όλοι πρέπει να δώσουν το παρόν στην κινητοποίηση της ΤΡΙΤΗΣ 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011, συμμετέχοντας στις συγκεντρώσεις και πορείες διαμαρτυρίας στο κέντρο της Αθήνας και κάθε άλλης πόλης της χώρας", αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.


Δεν υπάρχουν σχόλια: