Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

8ΑΡΑ!!! Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΓΗΠΕΔΟ;


Και η φετινή ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ δείχνει πως θέλει και μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Οι φιλότιμες προσπάθειες των παικτών και των παραγόντων του Συλλόγου, η αγάπη του Προέδρου για το άθλημα δεν πρέπει να σκοντάψουν σε λεπτομέρειες είτε οικονομικές είτε τεχνικές.
Αυτές τις μέρες ο Α.Σ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ για την οικονομική του ενίσχυση προσφέρει κουπόνια σε τιμή μόλις 2,5 ΕΥΡΩ έως τις 30 Νοεμβρίου που θα γίνει και η κλήρωση και ο τυχερός θα κερδίσει ένα δίκυκλο MODENAS.

Δυστυχώς αναγκαζόμαστε για μια ακόμη φορά να αναφερθούμε στην έλλειψη γηπέδου για τους αγώνες της ομάδας. Καλό θα ήταν να έχουμε ενημέρωση για την εξέλιξη του έργου.


Οι παρακάτω φυτογραφίες του γηπέδου είναι χθεσινές. Ακολουθεί το ρεπορτάζ του χθεσινού αγώνα.








-------------------------------------------------------------------------


Με τους Δελή και Τοπούζι σε μεγάλα κέφια καθώς αμφότεροι πέτυχαν χατ-τρικ, ο Αστέρας συνέτριψε χθες το μεσημέρι στο γήπεδο Δεσφίνας με το εντυπωσιακό 8-0 (τα άλλα δυο τέρματα οι Πετρόπουλος και Βάσος) τη συμπαθή Αναγέννηση Βουνιχώρας και εισήλθε πανηγυρικά στα ημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣ Φωκίδας. "Σοκ" για τον προπερσινό κάτοχο του τρόπαιου Απόλλωνα Ευπαλίου που έχασε στην παράταση στο Γαλαξίδι από την Οιάνθη με 2-1 (καν. αγώνας 1-1) και αποκλείστηκε. Στους "4" πέρασαν ακόμη η δυνατή Ερατεινή (3-1 τον Αετό Λιδωρικίου) και ο Αμφισσαϊκός 2006.

Αστέρας: Αλεξανδρής, Βάσος, Ελμακλής, Δελής, Τσακίρης, Καρδαράς, Κουβέλης, Πέτσας, Τοπούζι, Λύτρας, Πετρόπουλος.



Δεν υπάρχουν σχόλια: