Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΕΛΑΣΕΩΝ

Εκτός από τη ματαίωση της παρέλασης στη Θεσσαλονίκη, επεισόδια με αποδοκιμασίες πολιτικών και επισήμων, ακόμα και με ξυλοδαρμούς, μπουκάλια, αυγά και πορτοκάλια, είχαμε και σε άλλες πόλεις της Χώρας μας.
Συγκεκριμένα:

ΑΘΗΝΑ-ΣΥΝΤΑΓΜΑ: Συνθήματα και αποδοκιμασίες

Η αστυνομία, δεν επέτρεψε στον κόσμο να στέκεται στο σημείο απέναντι από την εξέδρα των επισήμων. Κατά τη διάρκεια της παρέλασης ακούστηκαν αποδοκιμασίες κατά της κυβέρνησης και του μνημονίου.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Ξύλο και αποδοκιμασίες στην Καλαμάτα

Εξαγριωμένο πλήθος επιτέθηκε στον βουλευτή του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Οδυσσέα Βουδούρη, ο οποίος βρισκόταν στην εξέδρα των επισήμων στην παρέλαση της Καλαμάτας.
Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο, αλλά δεν μπόρεσαν να αποτρέψουν το περιστατικό.

ΑΓΡΙΝΙΟ: Ένταση και μπουκάλια στους επισήμους

Ένταση επικράτησε στο τέλος της παρέλασης του Αγρινίου, καθώς οι πολίτες αποδοκίμασαν έντονα τους επισήμους (που αποχώρησαν κάπως βιαστικά για το δημαρχείο), ενώ εκσφενδονίστηκαν και μπουκάλια, με την αστυνομία να τίθεται σε εγρήγορση.

ΡΟΔΟΣ: Πέταξαν πορτοκάλια στην εξέδρα των επισήμων

Με αποδοκιμασίες κατά των πολιτικών αρχηγών ξεκίνησε και η μαθητική παρέλαση στη Ρόδο. Ο κόσμος που βρισκόταν συγκεντρωμένος για να παρακολουθήσει την παρέλαση άρχισε να φωνάζει συνθήματα και μάλιστα κάποιοι πέταξαν πορτοκάλια στην εξέδρα των επισήμων. Δεν έλειψαν φυσικά και τα πανό, στα οποία υπήρχαν συνθήματα κατά της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Αποδοκιμασίες βουλευτών

Στόχος έντονων αποδοκιμασιών έγιναν πριν από λίγη ώρα και πριν αρχίσει η καθιερωμένη παρέλαση στο Ηράκλειο οι βουλευτές του νομού, Μ. Στρατάκης, Μ. Κεφαλογιάννης και Μ. Σκραφνάκη, μεταξύ άλλων, από τους συγκεντρωμένους πολίτες. Άγνωστο είναι εάν τελικά θα πραγματοποιηθεί η παρέλαση, καθώς το κλίμα που επικρατεί είναι εκρηκτικό!

ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ: Διακόπηκε η παρέλαση

Το ίδιο εχθρικό κλίμα επικρατεί και στον Πύργο Ηλείας, όταν, κατά τη διάρκεια της μαθητικής παρέλασης για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου, συγκεντρώθηκε κόσμος μπροστά στην εξέδρα των επισήμων και άρχισε να φωνάζει συνθήματα και να τους αποδοκιμάζει.

ΣΕΡΡΕΣ: Ένταση στην παρέλαση με αυγά

Συγκεντρωμένο πλήθος, που βρέθηκε στο κέντρο των Σερρών για να παρακολουθήσει τη μαθητική παρέλαση, πέταξε αυγά στην εξέδρα των επισήμων και στην κα Καραβασίλη που εκπροσωπεί την κυβέρνηση.
Αυτή την ώρα σημειώνονται επεισόδια μεταξύ της αστυνομίας και του κόσμου.
Επίσης, απόγονοι των Μακεδονομάχων κατάφεραν να ανέβουν στην εξέδρα των επισήμων, όμως η αστυνομία τούς απομάκρυνε.


ΒΟΛΟΣ: Έκαψαν γερμανική σημαία, εδίωξαν επισήμους και… ΜΑΤ

Εκτεταμένα επεισόδια πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της μαθητικής παρέλασης στο Βόλο. Οι παρευρισκόμενοι έκαψαν γερμανική σημαία, έβρισαν, αποδοκίμασαν και έτρεψαν σε φυγή τον Μητροπολίτη Δημητριάδος Ιγνάτιο και τους υπόλοιπους «επισήμους», ακόμα και τους άνδρες των ΜΑΤ.



 


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΦΩΚΙΔΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ?ΣΩΠΑ ΡΕ ΠΟΥ ΟΡΓΙΣΤΗΚΕ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΠΡΟΔΟΤΗ.ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ Κ ΤΙ ΑΓ...... ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ Η ΓΛΑΣΤΡΑ ΑΛΛΑ 1600000 Η ΜΗΝΙΑΙΑ ΑΠΟΛΑΒΗ ΤΟΥ! ΟΛΕ!!!