Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ

Το πολυνομοσχέδιο που ψηφίστηκε προχθές εις βάρος του ελληνικού λαού δεν θα είναι το τελευταίο. Ψεύδονται οι πολιτικοί προδότες όταν διαβεβαιώνουν πως φτάσαμε στο πάτο της κόλασης και ότι εκείνο που μένει τώρα είναι να αντέξουμε ένα χρονικό διάστημα μέχρι να αρχίσει η ανάκαμψη.

Μεγάλο ψέμα. Διότι τα μέτρα αυτά που πήραν οι πολιτικάντηδες διαλύουν την αγορά και τον παραγωγικό ιστό της χώρας και ως εκ τούτου μειώνουν τα έσοδα του κράτους και δημιουργούν μεγαλύτερη ανάγκη δανεισμού.

Στο μεταξύ η δόση που θα πάρει η Ελλάδα μετά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου , δόση των 8 δις , θα κατανεμηθεί στο μεγαλύτερο μέρος ,στους πιστωτές . Έτσι η επόμενη δόση θα βρει την ελληνική οικονομία σε χειρότερη κατάσταση από τη τωρινή και τους δανειστές να απαιτούν επιπρόσθετα μέτρα.

Αυτή η κατηφόρα θα συνεχιστεί μέχρι να ξεπουληθεί η περιουσία του ελληνικού λαού και να βυθιστεί σε μια φτώχεια που θα διαρκέσει αιώνες. Στην ουσία η Ελλάδα θα παύσει να είναι δρών ιστορικό υποκείμενο και θα τεθεί σε μια κατάσταση που παρομοιάζει με τη βυζαντινή και ακολούθως την οθωμανική σκλαβιά. 190 χρόνια μετά την ένδοξη ελληνική επανάσταση του 1821 , ο ελληνισμός πέφτει και πάλι στα δεσμά της δουλείας.

Η ιστορία επαναλαμβάνεται και το όνειρο του Πλήθωνα του Γεμιστού για ένα κράτος ελληνικό , αυτόνομο και αυτεξούσιο , επανέρχεται ως θεμελιώδες αίτημα στη συνείδηση των ελλήνων εκείνων που θα μείνουν ζωντανοί , ενεργοί , απροσκύνητοι.

Τούτους τους δύσκολους καιρούς ας θυμόμαστε τους ήρωες που με το σπαθί και με το λόγο αγωνίστηκαν για μιαν Ελλάδα ελεύθερη. Τις μορφές των ηρώων ας έχουμε φάρους άσβεστους μέσα στα σκοτάδια που έρχονται ώστε να μη χάσουμε το δρόμο μας.

Οι αυτοκρατορίες που ‘έρχονται θα πάρουν τη ψυχή μας , θα σβήσουν την εθνική μας ταυτότητα με αντάλλαγμα ένα κομμάτι ψωμί από το ελάχιστο μέρος της εθνικής εργασίας που δεν θα μας το αρπάζουν οι τραπεζίτες και οι δορυφόροι τους.

Κράτος εθνικό , κράτος του εργαζόμενου λαού , κράτος ελληνικής παιδείας και στρατού εθνικού . Αυτό είναι το όραμα του εθνικισμού μας . κάτω από τούτο το λάβαρο ας γίνουμε οι πρώτοι στρατιώτες μιας μεγάλης Ελλάδος που έρχεται .

Ορθά τα λάβαρα και οι ψυχές , να σφυρηλατήσουμε την ιδεολογία και το στρατό της εφόδου. Η Ελλάδα δεν υποτάσσεται.



Λουκάς Σταύρου







Δεν υπάρχουν σχόλια: