Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

“ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΗΧΩ” ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ


Η Μουσική σχολή ΗΧΩ για πέμπτη συνεχή χρνιά ανοίγει πανιά για ένα ακόμη ταξίδι στον υπέροχο και μαγικό κόσμο της μουσικής.

Μικροί και μεγάλοι μαθητές θα συνεχίσουν ή θα τολμήσουν να ξεκινήσουν την ατελείωτη εξερεύνηση της δημιουργίας μέσα από τα κλασσικά τμήματα του πιάνου, της κιθάρας, του βιολιού, της μονωδίας, της προετοιμασίας για την εισαγωγή στα μουσικά πανεπιστήμια καθώς και όλων των θεωρητικών τμημάτων, αλλά και των μοντέρνων τμημάτων του αρμονίου, της ηλεκτρικής κιθάρας, του σύγχρονου τραγουδιού και της ντραμς.



Στη σχολή μας επιλέγουμε να διδάσκουν απόλυτα καταρτισμένοι καθηγητές, με αγάπη για τη μουσική και κυρίως μεράκι στο να μεταλαμπαδεύσουν τη γνώση τους στα παιδιά.

Με προοδευτικές ιδέες, συναυλίες, σεμινάρια αλλά και την παρουσίαση των 2 έργων ‘Christmas Gold’ και ‘Η Χιονάτη και οι επτά μουσικοί νάνοι’ που ανήκουν στην παιδική όπερα, τολμάμε να κάνουμε βήματα που διευρύνουν τους ορίζοντες των μαθητών μας.

Δε στοχεύουμε στη στείρα γνώση αλλά στη βιωματική κατάρτιση των μαθητών μας για να εδραιωθεί η αγάπη τους για τη μουσική στην καρδιά και σε όλη τη μετέπειτα ζωή τους.

 

Η Σχολή μας είναι αναγνωρισμένη από το κράτος.

 

 Έναρξη εγγραφών από 1η Σεπτεμβρίου και για

 όλο το χρόνο Δευτέρα-Παρασκευή 6:00-8:00μμ.

 Βασιλοπούλου 28, Άμφισσα.



Τηλέφωνο: 2265072554, 6977198508,   6972415548



ΠΗΓΗ: www.orafok.gr







 

Δεν υπάρχουν σχόλια: