Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

ΝΕΚΡΟΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΗΣ! ΔΕΚΑΔΕΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΤΡΕΙΣ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

Κατέληξε από ανακοπή καρδιάς

Κατέληξε πριν από λίγο ο 53χρονος βαριά τραυματισμένος διαδηλωτής, ο οποίος συμμετείχε στην περιφρούρηση του ΠΑΜΕ και μεταφέρθηκε από την Αίγλη Ζαππείου στον Ευαγγελισμό με έντονα συμπτώματα από μυδρίαση.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γιατρών, ο 53χρονος Δημήτρης Κοτσαρίδης, αναπληρωτής γραμματέας του παραρτήματος Συνδικάτου Οικοδόμων Ωύρωνα, εισέπνευσε χημικά που επιβάρυναν την κατάστασή του. Επί 50 λεπτά, οι γιατροί του έκαναν ανάνηψη χωρίς αποτέλεσμα.
Το ανακοινωθέν του που έδωσε στη δημοσιότητα ο Μιχάλης Θεοδώρου του νοσοκομείου Ευαγγελισμός αναφέρει:
«Σήμερα περί τις 16:45 προσκομίσθηκε από το ΕΚΑΒ 53χρονος από την Αίγλη Ζαππείου χωρίς σφυγμούς, απνοϊκός με μυδρίαση και ισοηλεκτρική γραμμή στο καρδιογράφημα. Δεν έφερε κανένα τραύμα. Έγινε προσπάθεια ανάνηψης για 50 λεπτά ανεπιτυχώς».
Σύμφωνα με τις ως τώρα πληροφορίες 40 άτομα έχουν διακομιστεί στον Ευαγγελισμό, κατά τις ταραχές που σημειώνονται για δεύτερη ημέρα στο κέντρο της Αθήνας

Αποχώρησε το ΠΑΜΕ από την πλατεία Συντάγματος

Τρεις τραυματίες είναι σε κρίσιμη κατάσταση από τον πετροπόλεμο ανάμεσα στους κουκουλοφόρους και διαδηλωτές και νοσηλεύονται στον Ευαγγελισμό ενώ άλλοι 40 είναι ελαφρά τραυματισμένοι.
Οι τραυματίες έχουν δεχτεί χτυπήματα στα πόδια και στο κεφάλι από πέτρες και ξύλα.
Σκηνικό πολέμου θύμιζε το Σύνταγμα όταν ομάδες αναρχικών επιδόθηκαν σε έναν πρωτοφανή πετροπόλεμο με μέλη του ΠΑΜΕ. Το ΕΚΑΒ δέχθηκε κλήση από τους διασώστες του Ερυθρού Σταυρού στην πλατεία Συντάγματος για διαδηλωτή που φέρει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις λόγω πτώσης από ύψος και ο οποίος δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή.
Πληροφορίες κάνουν λόγο για τουλάχιστον 40 τραυματίες μέχρι στιγμής, που έχουν μεταφερθεί στον Ευαγγελισμό, ενώ η πορεία του ΠΑΜΕ.










Δεν υπάρχουν σχόλια: