Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

ΠΡΟΒΛΗΤΑ ΚΙΡΡΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ


Σχετικά με την στάθμευση οχημάτων στην προβλήτα της Κίρρας, ένα θέμα που απασχολεί ιδιαίτερα τους κατοίκους της περιοχής, δημοσιεύουμε την απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Δελφών, στην οποία γίνεται αναφορά και στην -ανεφάρμοστη έως σήμερα- απόφαση του πρώην Δήμου Ιτέας.
ΘΕΜΑ: Απαγόρευση στάθμευσης οχημάτων κατά μήκος της προβλήτας Κίρρας.
[...]
Το Τοπικό Συμβούλιο της Τοπικής κοινότητας Κίρρας με την αρ.25/2011 απόφασή του σχετικά με την απαγόρευση στάθμευσης οχημάτων κατά μήκος της προβλήτας της Κίρρας εισηγείται:
Υπάρχει παλαιότερη απόφαση του πρώην Δήμου Ιτέας (2008-2009) περί τοποθέτησης απαγορευτικής πινακίδας στην προβλήτα της Κίρρας, ώστε να μην παρουσιάζεται το φαινόμενο της στάθμευσης οχημάτων, δεξιά και αριστερά κατά μήκος της προβλήτας.
Η απόφαση αυτή δεν εκτελέστηκε ποτέ για ευνόητους λόγους και αιτούμαστε την ίση μεταχείριση, ώστε η Κίρρα να μην αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα, στην Ιτέα ουδέποτε το λιμάνι αποτέλεσε πάρκινγκ αυτοκινήτων.
Η Επιτροπή αφού άκουσε την εισήγηση του Προέδρου και έχοντας υπόψη της την παραπάνω απόφαση της Τ.Κ. Κίρρας του Δήμου, μετά από διαλογική συζήτηση
Αποφασίζει ομόφωνα
Το θέμα είναι αρμοδιότητα του Λιμενικού ταμείου Ιτέας. Η παρούσα απόφαση θα κοινοποιηθεί στον Συνήγορο του πολίτη.
Η απόφαση αυτή έλαβε αύξοντα αριθμό 104/2011.


Δεν υπάρχουν σχόλια: