Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Ο «ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΙΤΕΑΣ» Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Η S&B-ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ


         Το παρακάτω κείμενο (1) το λάβαμε σήμερα με e-mail. Σας το μεταφέρουμε, όπως  και τις απόψεις μας.
Γνώμη και άποψη μας είναι, ότι κινήσεις όπως αυτές που έγιναν στη συνέλευση του ΝΟΙ την Τέταρτη 12/10 πρέπει να προβληματίσουν τη κοινωνία μας και να καταλάβουμε ότι οι αιρετοί πρέπει να μας υπηρετούν και οι εταιρίες που παίρνουν το πλούτο μας,  οφείλουν σε μας και δεν τους οφείλουμε!. Πόσο μάλλον να  ευχαριστούμε τις εταιρίες αυτές μέσω Συλλόγων ή ακόμη και Λαϊκών συνελεύσεων. Αλλά,  τέτοιες συγκεντρώσεις δεν είναι πλέον σωσίβιο ή πάτημα για ιδία προβολή ορισμένων (ίσως) μελλοντικών Αρχόντων του Δήμου μας. Το σωσίβιο είναι η επίλυση των καθημερινών προβλημάτων χωρίς παρεμβάσεις εταιριών.

Εδώ, μετρά η αξία! Όχι οι κουραστικές γραφικότητες!
--------------------------------------------------------------------------------

Ευχαριστούμε τον αναγνώστη μας, διότι μέσα από τέτοιες παρεμβάσεις όπως η δική του, η ταλαιπωρημένη επί δεκαετίες κοινωνία μας μαθαίνει αλήθειες.

(1)   Το mail:

«Την Τετάρτη το απόγευμα 12.10.2011 έγινε στο Δημαρχείο της Ιτέας η Γενική Συνέλευση του Ναυτικού Ομίλου Ιτέας. Στο τέλος της ομιλίας του ο πρόεδρος του Συλλόγου ευχαρίστησε για την βοήθειά του τον Δήμο Δελφών και την παρευρισκόμενη αντιδήμαρχο κα Λαΐνη.
Κάποιος από τα μέλη του Συλλόγου ρώτησε τον πρόεδρο για το λόγο των  ευχαριστιών προς τον Δήμο, εφόσον σε όλο τον προηγούμενο χειμώνα, αλλά ακόμα και σήμερα το κολυμβητήριο, άλλοτε είχε και άλλοτε δεν είχε (και σήμερα δεν έχει) πετρέλαιο.
          Ύστερα από την απάντηση του προέδρου ότι εννοούσε τις χορηγίες του Δήμου μέσω εκδηλώσεων, τον λόγο έλαβε η κα Αντιδήμαρχος η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ ενημέρωσε ότι με επαιτεία προς την S & B τροφοδοτήθηκε με πετρέλαιο το κολυμβητήριο και βάφτηκε ο χώρος των αποδυτηρίων πριν τα “Πύθια”, άρα θα πρέπει να χρωστάμε ευγνωμοσύνη προς την εταιρεία.
          Το γεγονός της υποκατάστασης του Δήμου και των υποχρεώσεών του έναντι των πολιτών, ουδόλως προβλημάτισε κανένα, αφού πάντα υπάρχει “ο από μηχανής θεός” - S & B  που σώζει την κατάσταση. Με τι ανταλλάγματα άραγε;;;»

Θα ακολουθούσουν και άλλα άρθρα για το θέμα αυτό.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και για να καταλαβω και εγω, η κα Αντιδημαρχος ευχαριστησε την S+B γιατι καλυψε μετα απο 'επαιτεια' της, την ανικανοτητα την δικη της και τον ευτελισμο του Δημου με χορηγια και αντι να εντρεπεται η ιδια αποζητα τα ευσημα απο 'παρατρεχαμενους';... Η μηπως ολα αυτα ειναι μερος απο ενα 'Show' η οποια θεωρει οτι πρεπει να το παρακολουθησουμε και να την δοξασουμε;.. Εισαι μερος του προβληματος κυρια μου και θα ποδοκυληθεις στις λασπες με αυτα που κανεις. Και στο κατω-κατω, μηπως ηρθε η ωρα να κατεβεις απο το καλαμι;... Καποιοι αλλοι το εχουν καταλαβει. Εσυ;..

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΣΤΟ ΤΣΑΚ ΔΕΝ ΚΑΤΕΛΗΞΕ Ο Ν.Ο. ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ.ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΠΥΠΝΑΔΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

στο τσακ? καλα λενε λοιπον οτι θελει να καπελωσει τον ομιλο! δικος της θα εισαι και ξερεις πολλα. για λεγε και αλλα

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς … το πιθανότερο είναι πράγματι, την επόμενη Τετάρτη ο Ν.Ο. να είναι δικός της, όπως πριν από αυτόν ο ΑΣΤΕΡΑΣ. Το αποτέλεσμα ? Όπως ξεράθηκε το γήπεδο, θα «ξεραθεί» και η πισίνα !! Δυστυχώς…
Δεν έχει σημασία όμως. Η «κυρία» θα κάνει το κομμάτι της και η S & B θα ανακηρυχτεί «ευεργέτιδα», αφού θα «χορηγήσει» πετρέλαιο για 5 μέρες.
Δυστυχώς …

Ανώνυμος είπε...

Κυριοι και κυριες του Ναυτικου Ομιλου Ιτέας
μη σκάζετε για το πετρέλαιο η γνωστη και “υπόδικη” πλεον δεξαμενή στο Κλίμα είναι γεμάτη και οπου να είναι έρχεται.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΡΕ ΓΙΩΤΑ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΩΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΣΤΗ ΦΩΚΙΔΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΟΥ...ΑΚΟΜΑ ΓΛΥΨΙΜΟ...ΛΥΠΑΜΑΙ.-

Ανώνυμος είπε...

Αφού είναι πολύ συμπονετικός ο ο άνθρωπος και σεις πάλι τίποτα καλό δεν βλέπετε σε κανένα. Όλο γκρίνια

Ανώνυμος είπε...

Απο το Φαρέα, εργαζόμενο των βωξιτών, στους συνεργαζόμενους των βωξιτών. Πώς καταφέρνουν το 3% των εργαζομένων στην Φωκίδα να κατέχει το 90% των θέσεων σε Δ.Σ. συλλόγων, κόμματα, θέσεις βουλευτων, δημοτικα συμβούλια κ.λ.π. δεν είναι καθόλου περίεργο τελικά.