Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Ο «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΙΤΕΑΣ» Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Η S&B


      Από ότι καταλαβαίνουμε, βλέπουμε και διαβάζουμε όλοι μας, η γραφικότητα συνεχίζεται. Μετά τη διαφήμιση της εταιρίας στη  συνέλευση του Ναυτικού Ομίλου Ιτέας, (*) είχαμε νέα ευχαριστήρια παρέμβαση υπέρ τις S&B από τη κα Αντιδήμαρχο! Σειρά είχαν οι Μικρασιάτες μας.

Το e-mail από αναγνώστη μας.

“Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (22.10) στο “Κυριακοπούλειο” η συγκέντρωση του συλλόγου Μικρασιατών Ιτέας, με ομιλίες και προβολή βίντεο από τις χαμένες πατρίδες. Ακλούθησε παράσταση της Σχολής παραδοσιακών οργάνων του Δημοτικού Ωδείου Πατρών και όμορφα ακούσματα από την Ανατολική Παράδοση! Προλογίζοντας την εκδήλωση η αντιδήμαρχος κα Λαίνη ευχαρίστησε θερμά ην εταιρία S&B που χωρίς τη χορηγία της όπως είπε, θα ήταν αδύνατη η πραγματοποίηση της εκδήλωσης. Εδώ αναφέρω ότι η Δημοτική Ενότητα Ιτέας προβάλλεται ως συνδιοργανωτής στην πρόσκληση και σύμφωνα με τον Πρόεδρο του συλλόγου και με τη μεσολάβηση της αντιδημάρχου η S&B ανέλαβε τα έξοδα μεταφοράς (περίπου 480 ευρώ) των μουσικών του Δημοτικού Ωδείου Πάτρας.  
Δεν μπορεί ένας πάλε ποτέ πλούσιος Δήμος να συνεισφέρει για μια εκδήλωση δημοτών του και πρέπει να ευχαριστεί  εταιρίες;
Nόστιμα τα παραδοσιακά μικρασιάτικα γλυκίσματα.
Αναμένω την επόμενη εκδήλωση με χορηγό την αγαπημένη ολίγων εταιρία.

Παρακαλώ για τη δημοσίευση των απόψεων μου”


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

No πετσα!