Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ!


Παραγκωνίζουν τους Έλληνες, για να μην αποκληθούν... «ρατσιστές»!
Κι όμως! Προηγούνται οι τυχάρπαστοι, όσοι μπήκαν παράνομα στη χώρα, όσοι εγκληματούν εις βάρος των Ελλήνων, για να μην κατηγορηθούν οι διοικήσεις των νοσοκομείων... για ρατσισμό! Την ώρα που οι ελλείψεις σε προσωπικό και υλικά, στέλνουν όσους Έλληνες δεν έχουν τη δυνατότητα να προσφύγουν στα ιδιωτικά θεραπευτήρια στο περιθώριο, οι ομοεθνείς μας έχουν να αντιμετωπίσουν και τον αθέμιτο ανταγωνισμό των λαθρομεταναστών, οι οποίοι βγάζοντας βιβλιάρια της Πρόνοιας, προηγούνται πάντα των Ελλήνων, δηλώνοντας... άποροι!

Η πολιτική αυτή, επικροτείται «σιωπηλά» στο πλαίσιο της προσπάθειας διάλυσης του εθνικού κορμού και στήριξης της πολυπολιτισμικότητας, από το υπουργείο Υγείας, το οποίο κατά τα άλλα, κατήγγειλε στο παρελθόν τον «ιατρικό τουρισμό» με τα πούλμαν των Σκοπιανών που έφταναν στα εξωτερικά ιατρεία των ελληνικών νοσοκομείων. Όσοι πλήττονται, δηλαδή οι Έλληνες και κυρίως οι απόμαχοι της ζωής, οι οποίοι υπηρέτησαν την πατρίδα τους, κολλώντας ένσημα επί δεκαετίες, απορούν, βλέποντας το ΕΣΥ να φέρεται εχθρικά και ρατσιστικά στους Έλληνες.

Αυτά, τα καταγγέλλουν πολλοί νοσοκομειακοί ιατροί, μιλώντας με δημοσιογράφους, την ώρα που περιγράφουν τη ζοφερή εικόνα των ελληνικών νοσοκομείων, τις φοβερές ελλείψεις σε φάρμακα και την οργή των ασθενών και των οικογενειών τους για τα τεκταινόμενα. Και μη χειρότερα!





Δεν υπάρχουν σχόλια: