Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

ΟΙ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΕΙΣ «ΕΚΑΨΑΝ» ΤΟΝ ΝΑΥΑΡΧΟ


Όλες τις απομαγνητοφωνήσεις – φωτιά που εμπλέκουν τον υποναύαρχο Ι.Α. στο κύκλωμα με τα λαθραία τσιγάρα, αποκαλύπτει το newsbomb.
Στις τηλεφωνικές συνομιλίες που κατέγραψε το «βαλιτσάκι» της ΕΥΠ, αποκαλείται ως «ναύαρχος», ενώ φέρεται να παρέχει ουσιώδεις πληροφορίες στους λαθρεμπόρους σχετικά με τις κινήσεις των πλωτών μέσων του Λ.Σ., τις οποίες γνώριζε λόγω της υπηρεσίας του, προκειμένου να αποφεύγεται ο εντοπισμός των έμφορτων με λαθραία τσιγάρα πλοίων. Μάλιστα, φέρεται να ενημερώνει τις υπηρεσίες δίωξης του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής αναφορικά με την έκνομη δράση ανταγωνιστικών ομάδων στο πεδίο της λαθρεμπορίας τσιγάρων, έτσι ώστε με την επακόλουθη κινητοποίηση των διωκτικών αρχών και εκδήλωση ενεργειών αρμοδιότητάς τους, αυτές οι εγκληματικές οργανώσεις να αποδυναμώνονται!

Ενδεικτικά, στις 8-10-2011 ο υποναύαρχος συνομιλεί με τον συγκατηγορούμενό του Δ.Ν., προκειμένου ο τελευταίος να μεταφέρει τις παρεχόμενες πληροφορίες στον επίσης κατηγορούμενο Π.Μ. Ο υποναύαρχος αναφέρεται στις θέσεις πλωτών του Λιμενικού Σώματος και ειδικότερα στο περιπολικό 040 τύπου ΑΒΕΚΙΝ, το οποίο βρισκόταν στα Κύθηρα και σε έτερο μη επακριβώς προσδιοριζόμενο πλωτό μέσο, που βρισκόταν μεταξύ Ρόδου και Κρήτης, ενώ για την περιοχή που ενδιέφερε τον Δ.Ν., του επισημαίνει, ότι η όποια πιθανή κινητοποίηση θα αφορούσε περιστατικό λαθρομετανάστευσης για το οποίο είχε κινητοποιηθεί ναυαγοσωστικό από το Κατάκολο. Μάλιστα, ο υποναύαρχος τηλεφωνεί από καρτοδέκτη του ΟΤΕ στο Κερατσίνι, πλησίον της οικίας του...

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

ΠΗΓΗ: http://www.newscode.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: