Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

ΓΗΠΕΔΑ ΙΤΕΑΣ… ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ!-ΦΩΤΟ.

Σε χθεσινό άρθρο του amfissapress το οποίο και δημοσιεύσαμε αναφέρεται, πως θα τοποθετηθεί στο γήπεδο της Ιτέας νέος χλοοτάπητας. Αποτέλεσμα του έργου θα είναι να μην μετακινούνται οι ομάδες σε άλλα γήπεδα για αγώνες αλλά ούτε και οι φίλαθλοι των. Επιτέλους οι ομάδες της Ιτέας θα παίζουν στην έδρα τους! Θα παραμείνει όμως το πρόβλημα των προπονήσεων μιας και  οι ομάδες θα αναγκάζονται και πάλι να μετακινούνται διότι ο φυσικός χλοοτάπητας δεν επιτρέπει καθημερινή χρήση.
Από τις εργασίες που γίνονται για τη διαμόρφωση του χώρου, παρατηρεί κάποιος από τους σωρούς με αγριόχορτα το μέγεθος της εγκατάλειψης που είχε το γήπεδο.
     Εκτός τον αγωνιστικό χώρο που όπως όλα δείχνουν θα τελειώσει, υπάρχει και πρόβλημα με τα αποδυτήρια του γηπέδου. Τα αποδυτήρια είναι σε αθλία κατάσταση και εκτός την απαράδεκτη εικόνα που παρουσιάζουν εγκυμονούν κινδύνους τραυματισμού, ακόμα και μόλυνσης σε όσους τα χρησιμοποιούν. Μεγάλες τρύπες στα πατώματα, σπασμένες ντουζιέρες είναι εικόνες δυσφήμησης προς τις φιλοξενούμενες ομάδες. Μόνο για κασκαντέρ είναι κατάλληλα!    
     Να θυμίσουμε πως ο «Α.Σ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ» που προηγείται στο πρωτάθλημα τον επόμενο χρόνο και εκτός απρόοπτου, θα συμμετέχει στην Δ΄ Εθνική κατηγορία, αλλά και η νεοφώτιστη «ΦΩΚΙΔΑ 2000» ίσως να είχε καλύτερα αποτελέσματα αν είχε δώσει τους αγώνες που έπρεπε στην έδρα της!
     Πιστεύουμε πως επιβάλλεται να ολοκληρωθεί και σύντομα μάλιστα, η όλη ανακαίνιση του γηπέδου. Αξίζουν τέτοια αντιμετώπιση οι ομάδες της Ιτέας;

ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ









    

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

αν ηταν στο γηπεδο του φοκικου ο κ.φουσεκιs θα το ειχε αφιση ετση κλιστο για ενα χρονο .ντροπισασ .αλαξατε τον χορτοταπιτα του φοκικου σε μια νιχτα.ειχατε λευτα για τουσ σαλονιτεσ .΄΄ντροπισασ .ΕΣΗΣ ΙΤΙΟΤΕΣ ΚΙΜΙΘΙΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟΣΑΣ.ΚΑΛΙΝΙΧΤΑΣΑΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΞΙΠΝΙΣΕΤΕ ΞΑΝΑ ΨΙΦΙΣΤΕΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΛΟΠΕΤΙΝΙΤΣΑ.ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ..ΚΙΜΙΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΙΤΕ.