Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

ΓΙΑΤΙ Η ΡΩΣΙΑ ΜΑΣ “ΠΕΤΑΕΙ” ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ; - ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ.

Τί βρήκαν στη Κύπρο:

Στα 100 δισεκατομμύρια δολάρια κυμαίνεται, σύμφωνα με υπολογισμούς, η ενδεικτική αξία του κοιτάσματος φυσικού αερίου που εντοπίστηκε στο οικόπεδο 12 της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης της Κύπρου και άμεσα θα είναι τα οφέλη.

Η Υπουργός Εμπορίου Πραξούλα Αντωνιάδου, μιλώντας στο χθεσινό κεντρικό τηλεοπτικό δελτίο ειδήσεων του ΡΙΚ, είπε ότι μπορούμε να μιλάμε για 100 δισεκατομμύρια δολάρια επί δύο κάθε φορά, και επί 13 που είναι τα οικόπεδα της κυπριακής ΑΟΖ. Σε ό,τι αφορά τις ενεργειακές ανάγκες της Κύπρου, η κυρία Αντωνιάδου είπε ότι η ποσότητα αυτή τις καλύπτει για 210 χρόνια.

Τι συμβαίνει στην Ελλάδα:

Ρώσοι και Ισραηλινοί ζήτησαν επίσημα να ξεκινήσουν ΑΜΕΣΑ γεωτρήσεις στην θαλάσσια περιοχή νότια της Κρήτης, εντοπισμού υδρογονανθράκων, χωρίς να περιμένουν τα χρονοβόρα αποτελέσματα των ερευνών του ΥΠΕΚΑ, αφού όπως ισχυρίζονται, "Γνωρίζουν πολύ καλά που υπάρχει πετρέλαιο και φυσικό αέριο». «Δεν χρειαζόμαστε πρόσθετα στοιχεία για να ξεκινήσουν άμεσα οι έρευνες» δήλωσαν τόσο η Gazprom και η Rosneft, όσο και η ισραηλινή Delek, αφού έχουν βεβαιωθεί για την ύπαρξη τεράστιων κοιτασμάτων και θεωρούν ότι από την στιγμή που αναλαμβάνουν αυτές το ρίσκο της γεώτρησης σε σημεία που θα επιλέξουν αυτές, δεν υπάρχει κανένας λόγος από την ελληνική κυβέρνηση να μην δώσει το «πράσινο φως» για να προχωρήσουν άμεσα σε δοκιμαστικές γεωτρήσεις.

Τί λένε οι Ρώσοι:

«Δεν καταλαβαίνουμε τι σας κοστίζει να προχωρήσουμε με δικές μας δαπάνες σε άμεση γεώτρηση στα σημεία που εμείς θεωρούμε ότι υπάρχουν κοιτάσματα. Αν αποτύχουμε δεν σας κοστίζει τίποτα, ίσα-ίσα που θα περιοριστούν οι προς έρευνα περιοχές. Αλλά αν πετύχουμε, εμείς θα έχουμε μερίδιο σε ένα ακόμα κοίτασμα από τα δεκάδες μεγάλα κοιτάσματα που αξιοποιούμε σε όλο τον πλανήτη. Εσείς όμως θα σωθείτε. Σε μερικούς μήνες μπορεί να σας αρπάξουν το κοίτασμα για πενταροδεκάρες.»

Αν μέχρι τον Μάρτιο βρεθούν αυτά που υπολογίζουμε, αλλάζουν πολλά πράγματα στην τύχη της Ελλάδας»!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ:

 

Πτώχευσαν την Ελλάδα και μετά βρήκαν τον ορυκτό πλούτο του Αιγαίου!

 

Πετρέλαιο στο Αιγαίο: μια προφητική ομιλία στη Βουλή, με συγκλονιστικά στοιχεία και προβλέψεις

 

Ρωσία : «Για μας η Ελλάδα ΤΕΛΟΣ!»

 

 1 τρισ. ευρώ σε πετρέλαιο και φυσικό αέριο κρύβουν νότια της Κρήτης

 



3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όταν πριν από κάποια χρόνια μιλούσες για οικονομικούς δολοφόνους, για απειλές ζωής ή και απόπειρες κατά ζωής πρωθυπουργών δυτικών κρατών από «συμμάχους», για το καρτέλ των «αγορών» που εκβίαζαν όλο τον κόσμο, για βρώμικες μεθοδεύσεις μέσα από το παραμύθι της παγκοσμιοποίησης, για μεθοδεύσεις αφανισμού λαών, για τον βρώμικο οικονομικό πόλεμο των χρηματιστηρίων, για προδότες πολιτικούς, για παγκόσμιες λέσχες δυνατών αντρών που ήθελαν να κυριαρχήσουν σε όλο τον κόσμο, κάποιοι ηλίθιοι, ικανοί μόνο να αναπαράγουν με το μένος του χούλιγκαν ότι τους έλεγαν τα κομματικά τους όργανα και παντελώς ανίκανοι να σκεφτούν από μόνοι τους, χλεύαζαν τα ποιο πάνω συνεπικουρούμενοι από τα ΜΜΕ. Πράσινα, μπλε, κόκκινα και πολύχρωμα παπαγαλάκια κατατρόπωναν κάθε αναλαμπή σκέψης που θα μπορούσε να οδηγήσει τον απλό αλλά πραγματικό Έλληνα να καταλάβει τι του ετοιμάζουν. Όποιος μίλαγε βρισκόταν «κατηγορούμενος» την μία ότι είναι δεξιός αν κατηγορούσε τους κρατικούς οργανισμούς ή μιλούσε καλά για την Ευρωπαική Ένωση ή τις ΗΠΑ, την άλλη αριστερός αν κατηγορούσε την ιδιωτική πρωτοβουλία ή ήταν φιλορώσος, ακροαριστερός αν φώναζε πολύ και έβριζε και τους προηγούμενους, ακροδεξιός αν μίλαγε για πατρίδα κ.λ.π. Τώρα όλα τα «σενάρια συνωμοσίας επιστημονικής φαντασίας» αποδείχτηκαν αλήθεια με τον ποιο τραγικό τρόπο. Ο λαός που βολευόταν με την ψεύτικη ευημερία και αδιαφορούσε όταν του έσκαβαν το «λάκκο», βρίσκεται μέσα στον «λάκκο». Βλέπει περιορισμένα τον ουρανό και με το νέο έτος θα αρχίσουν να του «πετάνε και χώμα», να τον «θάβουν ζωντανό».
Και ενώ φαίνεται ότι ο λαός αυτός δεν είχε αποβλακωθεί όσο υπολόγιζαν και τα τελεσίγραφα των «σωτήρων» μας (πάντα για το καλό μας) λήγουν το ένα κοντά στο άλλο αλλά ντά δεν μας κάνουν (πόσο μας αγαπάνε), ενώ παλεύουμε για λογαριασμό όλου του ελεύθερου και ελεύθερα σκεπτόμενου κόσμου όπως έχουν πεί δημοσίως πολλοί άνθρωποι του πνεύματος απ’ όλο τον κόσμο, κάποια ηλίθια παπαγαλάκια, εξακολουθούν να μην καταλαβαίνουν τίποτα, ούτε «λάκκο» ούτε «χώμα», και εξακολουθούν να δουλεύουν για τους φιλόδοξους «νεκροθάφτες» μας. Το ρόλο και τα περιθώρια της σχέσης μας με την Ρωσία σήμερα και την προδοσία της Κυβέρνησης Παπαδήμου θα την καταλάβουμε σύντομα αν τελικά μας πάρουν τα πετρέλαια για πενταροδεκάρες ενώ εμείς θα ψωμολυσσάμε.
Ποιο είναι το πρόβλημά μου τώρα. Είμαι αισιόδοξος και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά αλλά με εκνευρίζουν πιά πάρα πολύ όλοι οι προαναφερόμενοι φιλόδοξοι προδότες, ηλίθιοι και μη, γιατί επιμένουν στη προδοτική τους συμπεριφορά με θράσος, παρότι εξαπατούν όλο και λιγότερους και έχουν απομείνει τελικά μόνο με ηλίθιους στο ακροατήριο (τόσο πολύ που έχουν αρχίσει να αυτογκετοποιούνται).
Η απορία μου. Αν έχω άδικο πού είμαι αισιόδοξος, τι θα τους κάνουμε όλους αυτούς μετά, όταν βρεθούμε όλοι μαζί «θαμμένοι ζωντανοί» (μόνο λίγοι μεγάλοι θα χωρέσουν στο ελικόπτερο), με λιγοστό «αέρα», τον οποίο θα περιμένουν να μοιραστούμε μαζί τους;

Ανώνυμος είπε...

γιατι ολοι οι δικοι μας ειναι πουλημενα τομαρια

αΝώΔυΝος είπε...

Στον αέρα, ξεφορτώνεσαι τη "σαβούρα", είναι απλό...