Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Της 17ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ


Το ΔΣ της Ανεξάρτητης Ένωσης Αποστράτων Ενόπλων Δυνάμεων αποφάσισε την συμμετοχή της ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ στην Παναττική συγκέντρωση διαμαρτυρίας της 17ης Ιανουαρίου 2012.
“Με την δυναμική παρουσία μας”, αναφέρει σε ανακοίνωσή της “επιθυμούμε να δηλώσουμε, μεταξύ άλλων, την αντίθεσή μας:

Ø Στην προκλητική κυβερνητική πολιτική που, με την λόγω σκοπιμότητας ή ανικανότητας δημιουργία αδιεξόδων, οδηγεί την πατρίδα μας και το Λαό της, στον Καιάδα των επιταγών των τζογαδόρων (hedge funds και traders) του διεθνούς διεφθαρμένου οικονομικού συστήματος.
Ø Στην ψήφιση νέων αδιέξοδων μέτρων εις βάρος των Ελλήνων πολιτών, τα οποία αντίκεινται σε οποιαδήποτε τεχνοκρατική, επιστημονική και εθνική λογική.
Ø Στην υπογραφή της νέας δανειακής σύμβασης, που στην ουσία θα μετατρέψει το ιδιωτικό χρέος, σε αδιαπραγμάτευτο χρέος προς άλλους Λαούς.
Ø Στην απραξία των κομμάτων που κυβέρνησαν τη χώρα από το 1974 μέχρι σήμερα, αλλά και την παθητική στάση, σε πολλά θέματα, των μικρότερων κομμάτων του κοινοβουλίου, τα οποία αρκέστηκαν σε ανέξοδες ψευδοκορώνες.
Ø Στην παραπέρα μείωση των ήδη κατά 50% - 60% εξαθλιωμένων εισοδημάτων μας, από περικοπές συντάξεων και μετοχικών εισοδημάτων, επιβολή αλλεπάλληλων φόρων, απομείωση των παροχών υγείας και διαχωρισμό των αποστράτων σε κατηγορίες με αυθαίρετα και αντισυνταγματικά ηλικιακά κριτήρια.

Η ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ καλεί όλα τα μέλη της, τις Ενώσεις, Συνδέσμους, Συλλόγους Αποστράτων των ΕΔ. και όλους τους συναδέλφους, να συμμετάσχουν στην παραπάνω συγκέντρωση ώστε να δώσουμε ένα ηχηρό παρόν, μαζί με όλες τις άλλες κοινωνικές ομάδες.
Οι Έλληνες στρατιωτικοί είμαστε μπροστά σε όλες τις μάχες. Δεν έχουμε δικαίωμα να μην είμαστε μπροστά και σε αυτό τον πόλεμο που απειλεί με αφανισμό την Πατρίδα μας, εμάς και τα παιδιά μας.
Λεπτομέρειες για τον τόπο και χρόνο συγκεντρώσεως θα γνωστοποιηθούν με νεώτερο”.


Δεν υπάρχουν σχόλια: