Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΙΤΕΑΣ: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Νο 2


Μπήκαμε στην πειρασμό ν’ απαντήσουμε στα σημερινά γραφόμενα της κας Αντιδημάρχου αλλά δεν θα το κάνουμε για δυο λόγους:
     1.     Δεν απαντά στη καταγγελία των 36 Συλλόγων και Φορέων και,
2.     Διότι έχει προηγηθεί στις 14 Οκτωβρίου 2011 προφητική επιστολή αναγνώστη μας, η οποία είναι τόσο επίκαιρη και την αναδημοσιεύουμε.
 
Ας θυμηθούμε την ανάρτηση εκείνη!

Ο «ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΙΤΕΑΣ» Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Η S&B-ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

 


Το παρακάτω κείμενο (1) το λάβαμε σήμερα με e-mail. Σας το μεταφέρουμε, όπως και τις απόψεις μας.
Γνώμη και άποψη μας είναι, ότι κινήσεις όπως αυτές που έγιναν στη συνέλευση του ΝΟΙ την Τέταρτη 12/10 πρέπει να προβληματίσουν τη κοινωνία μας και να καταλάβουμε ότι οι αιρετοί πρέπει να μας υπηρετούν και οι εταιρίες που παίρνουν το πλούτο μας, οφείλουν σε μας και δεν τους οφείλουμε!. Πόσο μάλλον να ευχαριστούμε τις εταιρίες αυτές μέσω Συλλόγων ή ακόμη και Λαϊκών συνελεύσεων. Αλλά, τέτοιες συγκεντρώσεις δεν είναι πλέον σωσίβιο ή πάτημα για ιδία προβολή ορισμένων (ίσως) μελλοντικών Αρχόντων του Δήμου μας. Το σωσίβιο είναι η επίλυση των καθημερινών προβλημάτων χωρίς παρεμβάσεις εταιριών.

Εδώ, μετρά η αξία! Όχι οι κουραστικές γραφικότητες!
--------------------------------------------------------------------------------

Ευχαριστούμε τον αναγνώστη μας, διότι μέσα από τέτοιες παρεμβάσεις όπως η δική του, η ταλαιπωρημένη επί δεκαετίες κοινωνία μας μαθαίνει αλήθειες.

(1) Το mail:

«Την Τετάρτη το απόγευμα 12.10.2011 έγινε στο Δημαρχείο της Ιτέας η Γενική Συνέλευση του Ναυτικού Ομίλου Ιτέας. Στο τέλος της ομιλίας του ο πρόεδρος του Συλλόγου ευχαρίστησε για την βοήθειά του τον Δήμο Δελφών και την παρευρισκόμενη αντιδήμαρχο κα Λαΐνη.
Κάποιος από τα μέλη του Συλλόγου ρώτησε τον πρόεδρο για το λόγο των ευχαριστιών προς τον Δήμο, εφόσον σε όλο τον προηγούμενο χειμώνα, αλλά ακόμα και σήμερα το κολυμβητήριο, άλλοτε είχε και άλλοτε δεν είχε (και σήμερα δεν έχει) πετρέλαιο.
            Ύστερα από την απάντηση του προέδρου ότι εννοούσε τις χορηγίες του Δήμου μέσω εκδηλώσεων, τον λόγο έλαβε η κα Αντιδήμαρχος η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ ενημέρωσε ότι με επαιτεία προς την S & B τροφοδοτήθηκε με πετρέλαιο το κολυμβητήριο και βάφτηκε ο χώρος των αποδυτηρίων πριν τα “Πύθια”, άρα θα πρέπει να χρωστάμε ευγνωμοσύνη προς την εταιρεία.
            Το γεγονός της υποκατάστασης του Δήμου και των υποχρεώσεών του έναντι των πολιτών, ουδόλως προβλημάτισε κανένα, αφού πάντα υπάρχει “ο από μηχανής θεός” - S & B που σώζει την κατάσταση. Με τι ανταλλάγματα άραγε;;;»

Θα ακολουθούσουν και άλλα άρθρα για το θέμα αυτό.

 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτό μάλλον δεν θα το είχε διαβάσει η κα αντιδήμαρχος. Η μήπως το ξέχασε;

Ανώνυμος είπε...

S&B να είναι οι μέρες σας...