Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ

Πάει το νταβατζηλίκι των εισπρακτικών εταιρειών που έπαιρναν τηλέφωνο σε σπίτια συγγενών και απειλούσαν ή εκβίαζαν τον κοσμάκη. Από εδώ και πέρα σύμφωνα με τον νέο νόμο οι εισπρακτικές θα είναι ενημερωτικές και απαγορεύεται να ενοχλούν συγγενείς ενώ τα ενδιαφερόμενα πρόσωπα πρέπει να τα παίρνουν μόνο μια φορά τον μήνα και σε ωράριο εργασίας. Άντε γιατί πολλά μας τα έλεγαν και ο κόσμος είχε αγανακτήσει.
Για όλους εμάς, που οι εισπρακτικές εταιρείες μας καταδυναστεύουν, μας εκφοβίζουν, μας καταδιώκουν ήρθε η ώρα να αντιστρέψουμε τους όρους. Οι εταιρείες αυτές βασίζονται στην άγνοια, την δική μας άγνοια και για αυτό το λόγο αυθαιρετούν. Υπάρχει νόμος που διέπει την λειτουργία τους (3758/2009).
Ενημερωθείτε! Υπάρχουν όλες οι λεπτομέρειες στην σελίδα www.ekpizo.gr
Υπάρχουν και έτοιμες φόρμες καταγγελίας με αποδέκτες τις εισπρακτικες και τις τράπεζες. Είναι ώρα να μάθουν πως τελικά γνωρίζουμε!  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΝΟΝΟ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ

http://www.halkida.tv/content/downloads/nomothesiaeispraktikes.pdf

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σοβαρές και λύσεις διαρκείας απέναντι στη ρουφιανια , την αλητεία , στους μαζικούς βιασμούς των πολιτών απο κοινούς λωποδύτες , δίνονται ΠΟΛΙΤΙΚΑ .Όχι με ασπιρίνες του τυπου "προστασίας του καταναλωτή".
Αυτό το οικονομικό μοντέλο είναι χρεοκωπημένο απο τη γέννησή του. Αυτό το σύστημα δεν διορθώνεται. ΑΝΑΤΡΕΠΕΤΑΙ !
Ο Νικος Μπογιόπουλος στο τελευταίο βιβλίο του μας το κάνει σαφές :"ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΗΛΙΘΙΕ"._

Ανώνυμος είπε...

Μέχρι ο κόσμος να ξυπνήσει ας ενισχυθεί αυτός ο νόμος σύντροφε! ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ! ΑΥΤΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ. Ευχή όλων μας είναι να κλείσουν οριστικά αυτές οι εταιρείες. Αν το παλέψουμε ΘΑ ΓΙΝΕΙ ! Ν.3758/09!!! Καλη χρονιά