Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

ΙΤΕΑ: ΚΟΠΗ ΠΙΤΤΑΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΙΤΕΑΣ – ΦΩΤΟ

Σε μια όμορφη και ζεστή τελετή, κόπηκε η πίττα του Ναυτικού Ομίλου Ιτέας, το Σάββατο το βράδυ 28-1-2012 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου της Ιτέας με τον ιστορικό και άξιο Σύλλογο της Ιτέας, να διανύει το 48ο έτος της μοναδικής και αξιοζήλευτης ιστορίας του.Πλήθος αθλητών μαζί με τους γονείς τους, μοιράστηκαν τα κομμάτια της πίττας και τις ευχές των επισήμων (και ήσαν αρκετοί αυτήν την φορά) και ή μη τί άλλο,τα παιδιά έδειξαν, ότι αδημονούν να πέσουν στο νερό και να συνεχίσουν την συγκομιδή δαφνών και μεταλλίων. Το παρελθόν του Ομίλου, συνηγορεί και μαρτυρεί το μέλλον του από πλευράς αγωνιστικής και το μόνοτο οποίοαπομένει είναι, αν και κατά πόσο θα μπορέσει να ανταποκριθεί η Τοπική Αυτοδιοίκηση και κοινωνία, στις υποχρεώσεις οι οποίες τους αναλογούν.
Πέραν των ευχών και των εκφάνσεων, εκείνο το οποίο θα συγκρατήσουμε είναι η είδηση της προμήθειας πετρελαίου για το Κολυμβητήριο και αναμένεται η επαναλειτουργία του, μετά από 5μήνες αδράνειας και όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε,μιας περιόδου ''κλεισίματος''. Βραβεύτηκαν πολλοί αθλητές και αθλήτριες για την προσφορά και την διάκρισή τους κατά την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, το δέ αναμνηστικό ''έπαθλο'' της κλήρωσης (αντί του ''φλουριού'') κέρδισε ο νεαρός και φίλος μας Γιωργάκης, του οποίου την πρόοδο και την διάκριση, μαζί με όλα τα υπόλοιπαπαιδιά-αθλητές,ευχόμαστε ολόψυχα, για το καλό το δικό τους, του Ναυτικού Ομίλου και ολόκληρης της τοπικής κοινωνίας μας.
 Ευχές απ' την ΚΑΡΤΕΡΙΑ



 














4 σχόλια:

Ντίνος Λύτρας είπε...

Όσοι απουσίαζαν από τη χθεσινή εκδήλωση έστειλαν επιστολή με τις ευχές και τους λόγους της απουσίας τους. Κάτι τέτοιο περιμέναμε και από τον Δήμαρχο και την Αντιδήμαρχο Ιτέας κα Λαίνη! Κρίμα!

Ντίνος Λύτρας. Πρώην μέλος του ΔΣ του ΝΟΙ

Ανώνυμος είπε...

Απουσίαζαν πράγματι! Ηταν στη παραλία για να διαλέξουν κολόνες....

ΑΝΤΕ ΠΙΑ είπε...

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΒΟΚΟΙΤΑΤΕ, ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΠΕΙΤΕ.ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΟΠΑ ΟΠΑ.ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΝ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΝΑΝΕ ΟΣΑ ΘΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΜΦΑΝΙΖΑΤΕ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΚΑΛΑ ΗΤΑΝΕ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ,ΠΑΛΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙ;

Ανώνυμος είπε...

Ποιοί δινανε μωρέ! Οι χρεωμένοι? από που τα έδιναν και σε ποιόν? Αντε..ψευτονταβαντζίδες