Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: “ΑΡΧΑΙΟ ΜΑΝΤΡΙ” ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΚΟΜΗ! - ΦΩΤΟ

     Μπαίνοντας στους Δελφούς από την ανατολική είσοδο, αριστερά μας, πάντα θαυμάζουμε το Ναό της Προνοίας Αθηνάς, και απέναντι μας δεσπόζουν, ο Ναός του Απόλλωνα, ο Θησαυρός των Αθηναίων, το Αρχαίο Θέατρο. Τα θαυμάζουμε εμείς, οι ντόπιοι, που στην κυριολεξία τα έχουμε δει χιλιάδες φορές!  Φανταστείτε την αγωνία των επισκεπτών που τα έχουν δει μόνο από φωτογραφίες ή έχουν ακούσει από φίλους τη μαγεία που προσφέρουν και που έχουν επισκεφτεί το Κέντρο του Αρχαίου Κόσμου!

     Σήμερα όμως και η δυτική είσοδος των Δελφών δεν έχει να ζηλέψει τίποτα! Αντιθέτως μάλιστα, έχει κάτι το “αρχαίο” και μάλιστα ζωντανό! Υπάρχει ζωή και κίνηση! Ένα “αρχαίο μαντρί”! Τα ζωντανά επισκέπτονται όπως αναφέραμε και λίγες ήμερες πριν τον αρχαιολογικό χώρο και την ευρύτερη περιοχή του και ίσως τα δούμε να κάνουν και παρέλαση μέσα στους Δελφούς, όπως τα… χοιρινά πριν λίγα χρόνια!

     Η Δημοτική Ενότητα Δελφών, δεν έχει παρά να διαφημίσει τη νέα αρχαία ανακάλυψη για προσέλευση τουριστών, αλλά να μην φωτογραφίζονται οι επισκέπτες, ώστε η περιέργεια να προσελκύσει περισσότερους τουρίστες ή να μη γελούν με τέτοιες εικόνες!

Περιμένουμε με αγωνία τις εξελίξεις!

Ευχαριστούμε τον φίλο αναγνώστη για τις σπάνιες και αποκαλυπτικές φωτογραφίες που μας έστειλε!




3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΙ ΔΕΛΦΟΙ ΚΑΙ ΔΕΛΦΟΙ ΡΕ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ;
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ, ΓΙΑ ΟΡΕΙΒΑΣΙΑ, ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ, ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΟΣΜΟ, ΠΕΝΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΑ, ΔΕΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ , ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟΠΝΟΑ ΣΧΕΔΙΑ, ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ;
ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ (ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ) ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ BΑΓΟΝΕΤΟ (ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΘΕΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΜΕΛΕΤΗ ΤΗΣ Σ&Β, ΝΑΙ ΤΟ ΛΕΕΙ).
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΣΣΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ, ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΜΕΓΑΛΟΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ «Vibrating HOTELS» . ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΝΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΑΛΛΑ ΟΛΟ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ. ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ SEX ΜΕ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗ ΠΑΝΤΟΥ. ΣΤΟΝ ΔΙΑΔΡΟΜΟ, ΣΤΙΣ ΣΚΑΛΕΣ, ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ, ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ. ΘΑ ΒΑΡΑΝΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΤΑ ΦΟΥΡΝΕΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΩΞΙΤΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ Η ΑΜΦΙΣΣΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΓΙΑ SEX ΜΕ ΔΟΝΗΤΙΚΗ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗ.

ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΖΩΑ, ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΔΕΛΦΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ UNESCO, ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ. ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΡΕ; ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ; ΖΩΑ.

Ανώνυμος είπε...

καλα κανετε και τους κραζετε αλλα αυτοι θα το καταλαβουν οταν η καλπη δεν θα τους ξαναδωσει θεσουλα

Ανώνυμος είπε...

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το θέμα ανέλαβε ο Πρόεδρος της Κοινότητας, κος Κοντογιάννης.Ίδωμεν...