Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

ΙΤΕΑ: “ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΑΛΛΑ ΜΗ Μ’ ΑΓΓΙΖΕΤΕ…”

Υπέροχο πραγματικά το θέαμα του νέου χλοοτάπητα στο γήπεδο του Αστέρα (φωτό), ότι καλύτερο στα μάτια κάθε ποδοσφαιρόφιλου μια ηλιόλουστη Κυριακή μεσημέρι, όπως ήταν η χθεσινή. Το "ΑΘΛΟΜΕΤΡΟ της Ιτιάς" βρέθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης και τράβηξε ενδεικτικές φωτογραφίες, τις οποίες και σας παραθέτει φίλοι Ιτιώτες.

Ωστόσο, οι οπαδοί της ομάδας θα χρειαστεί να περιμένουν αρκετά ακόμη, πριν απολαύσουν και πάλι τους ποδοσφαιρικούς μας συλλόγους να αγωνίζονται σε οικείο έδαφος, καθώς σύμφωνα με τις προδιαγραφές ασφαλείας, απαιτείται πάροδος τουλάχιστον 2 μηνών μέχρις ότου ο αναβαθμισμένος αγωνιστικός χώρος θα είναι έτοιμος να πατηθεί από τους αθλητές.

"Κάλλιο αργά, παρά ποτέ" λέμε εμείς και αναμένουμε με αγωνία τη μεγάλη στιγμή.
Δίπλα στο γήπεδο, στο κλειστό της Ιτέας, "πέσαμε" πάνω σε προπόνηση και δεν θελήσαμε να ενοχλήσουμε τους αθλητές. Η όμορφη εικόνα, με τις αχτίνες του ήλιου να αχνοφωτίζουν το πλαστικό περίβλημα του γυμναστηρίου, βοηθά να ξεχαστούν, έστω προσωρινά, τα αρκετά προβλήματα που υπάρχουν και αποτελούν τροχοπέδη στην ομαλή ανάπτυξη των αθλοπαιδειών της πόλης μας.

Κείμενο: Νίκος Δημ. Νικολαΐδης (Αιγάλεω)




Δεν υπάρχουν σχόλια: