Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

ΙΤΕΑ: ΟΙ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ!


Παράδοξο; Πιθανόν. Αναμενόμενο; Σίγουρα ΝΑΙ !

    Αυτό που έγινε το Σαββατοκύριακο στο κλειστό (!) Γυμναστήριο της Ιτέας,  (Δημοτικού Διαμερίσματος του Δήμου Δελφών να μην ξεχνιόμαστε), δεν έχει προηγούμενο και η μοναδική περιγραφή που θα μπορούσε να αποδώσει μονολεκτικά την τραγελαφική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο τέως Δήμος Ιτέας, είναι η ρήση του γνωστού αθλητικού σχολιαστή Γεωργίου :.. ΗΜΑΡΤΟΝ !!...

     Και για να έρθουμε στο προκείμενο και στην σοβαρή διάσταση του θέματος, θα θυμίσουμε ότι το Σάββατο 7-1-2012 στις εγκαταστάσεις (λέμε τώρα...) του κλειστού Γυμναστηρίου της Ιτέας, είχε προγραμματισθεί να διεξαχθεί αγώνας  Βόλεϊ μεταξύ των γυναικείων ομάδων  “Α.Σ. ΙΤΕΑΣ Φωκίδα 2000’’ και  “Αναγέννηση Λειβαδιάς’’ στις 18:00 και την Κυριακή 8-1-2012 ο αγώνας μεταξύ των ομάδων “Α.Σ. ΙΤΕΑΣ Φωκίδα 2000” και “ΦΘΙΑ ΛΑΜΙΑΣ” για το Πρωτάθλημα Κεντρικής Ελλάδος. 
     Λόγω του ψύχους, φυσικό και αναμενόμενο ήταν,   οτι θα λειτουργήσει  το σύστημα θέρμανσης του χώρου.  Από τους υπεύθυνους της διεξαγωγής του αγώνα, έγινε η σχετική υπενθύμιση του θέματος  προ ημερών, στους αρμόδιους του κλειστού Γυμναστηρίου  Ιτέας, για να πάρουν την εξής αφοπλιστική απάντηση: “Δεν υπάρχει πετρέλαιο για τον καυστήρα!!’’. Μετά  την σχετική αναταραχή  και  την ενημέρωση της ομάδας,  οι αθλήτριες,  της ομάδας της Ιτέας, με δικά τους έξοδα (περίπου 100 ευρώ), πλήρωσαν για την προμήθεια του καυσίμου, προκειμένου να διεξαχθούν  οι αγώνες με  τις στοιχειώδεις ανεκτές συνθήκες για την υγιεινή και την προστασία τους από το ψύχος.  Το Σάββατο  οπότε και  έγιναν  και οι τελευταίες επαφές των ενδιαφερομένων  για το “καλώς έχειν’’ του θέματος, ειδοποιήθηκε η υπάλληλος του Δήμου για την  παραλαβή του  πετρελαίου και πλέον ο αγώνας έγινε κανονικά, με τον χώρο θερμαινόμενο,  Έξόδοις των αθλητριών!!..

Σήμερα στην Ιτέα, Δημοτικό Διαμέρισμα του Δήμου Δελφών !...  Ουδέν σχόλιον .

Τα αποτελέσματα των αγώνων:
Σάββατο 7-1:     Α.Σ. ΙΤΕΑΣ ΦΩΚΙΔΑ 2000- ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΕΙΒΑΔΙΑΣ 3- 0 ΣΕΤ
Κυριακή 8-1:     Α.Σ. ΙΤΕΑΣ ΦΩΚΙΔΑ 2000- ΦΘΙΑ ΛΑΜΙΑΣ 0-3 ΣΕΤ

Η ομάδα της Ιτέας επικράτησε εύκολα στον αγώνα του Σαββάτου, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει και δεύτερη νίκη απέναντι στην ισχυρή “ΦΘΙΑ ΛΑΜΙΑΣ” παρά την εξαιρετική προσπάθεια των αθλητριών.
Ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα για την “ΦΩΚΙΔΑ 2000”

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πολυ ωραια παμε! θα μπει στον ετησιο απολλογισμο η θα γινει γαργαρα?

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΞΑΝΑΨΗΣΙΣΤΕ ΤΟΥΣ.3(ΤΡΙΑ)ΧΡΟΝΙΑ ΧΑΜΕΝΑ