Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΣΕ ΜΠΡΑΛΟ, ΔΟΜΟΚΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

-Έντονα καιρικά φαινόμενα τις επόμενες ώρες
-Διαβάστε παρακάτω τι πρέπει να προσέχουν οι οδηγοί που θα ταξιδέψουν

Οι θυελλώδεις άνεμοι, οι ισχυρές καταιγίδες, αλλά και τα χιόνια σε ορισμένες περιοχές συνθέτουν ένα άγριο σκηνικό για τις επόμενες ώρες μέχρι το πρωί, όπου τα φαινόμενα θα αρχίσουν να παρουσιάζουν ύφεση.
Τόσο στην εθνική όσο και στο επαρχιακό οδικό δίκτυο οι παγίδες θα είναι πολλές. Μετά τα μεσάνυχτα μπορεί να χιονίσει ακόμη και στο ύψος του Μαρτίνου. Τις πρωινές ώρες ο μεγαλύτερος κίνδυνος θα είναι ο παγετός.

Αυτή την ώρα χιονίζει προς Καρπενήσι, προς Δομοκό και Μπράλο. Ωστόσο αλυσίδες χρειάζονται προς το παρόν οι οδηγοί μόνο στη Ράχη Τυμφρηστού από το 60ο έως το 65ο χλμ. Σε επιφυλακή είναι η Πολιτική Προστασία και η τροχαία όλη τη νύχτα μέχρι το πρωί. Αλατιέρες και εκχιονιστικά μηχανήματα είναι ήδη στους δρόμους.

Ήδη έχει εκδοθεί γενικό απαγορευτικό απόπλου από Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο. Μέχρι τα 10 μποφόρ θα φτάσουν οι νοτιάδες στα πελάγη, ενώ στην Αττική και άλλες περιοχές δεκάδες δέντρα ξεριζώθηκαν. Οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί και με τις διαφημιστικές πινακίδες.

Δείτε παρακάτω σε ποιους δρόμους υπάρχουν προβλήματα:

Γ. Α. Δ. ΠΕΡΙΦ.ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Α. Δ. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Ε. Ο. Λαμίας – Καρπενησίου, από 60ο έως 65ο χλμ.
Επ. Ο. Λύχνου – Καστανιάς – Μεσοχωρίου – Περιστερίου – Πύργου
(περιοχή Υπάτης, Δήμου Λαμίας).


Δεν υπάρχουν σχόλια: