Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΕΥΘΥΜΙΟ

     Την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012 θα πραγματοποιηθεί, από τον Σύλλογο Αγιοευθυμιωτών, η καθιερωμένη εκδρομή-προσκύνημα από την Αθήνα στην Αγία Ευθυμία, για τον εορτασμό του Αγίου Ευθυμίου. Η διαδρομή που θα ακολουθήσει το λεωφορείο, προκειμένου να εξυπηρετηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι συγχωριανοί και φίλοι, είναι: Πειραιάς-Καλλιθέα-Σύνταγμα-Ομόνοια-Πατησίων. Η αφετηρία θα είναι στο σταθμό του ηλεκτρικού στον Πειραιά την 1.00μ.μ. Επόμενες στάσεις θα είναι στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου στην Καλλιθέα, στον Άγνωστο Στρατιώτη στο Σύνταγμα κι όπου αλλού υπάρχουν άτομα προς επιβίβαση, σύμφωνα με την προαναφερθείσα διαδρομή.
     Η επιστροφή από το χωριό θα γίνει είτε την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου είτε την Κυριακή 22 Ιανουαρίου (ανάλογα με την επιθυμία των συμμετεχόντων) και ώρα 3.00μ.μ.
    
    Η δαπάνη για τη μίσθωση του λεωφορείου θα καλυφθεί από τον Σύλλογο Αγιοευθυμιωτών. Συνεπώς, όσοι προτιμήσουν το λεωφορείο του Συλλόγου για τη μετάβασή τους στην Αγία Ευθυμία δεν θα έχουν καμιά επιβάρυνση. Για δηλώσεις συμμετοχής τηλεφωνήστε στο 2103250354.


Δεν υπάρχουν σχόλια: