Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

ΤΑΚΗΣ ΚΑΤΣΙΦΛΩΡΟΣ: Ο “ΒΙΚΙΝΓΚ” ΤΗΣ ΙΤΙΑΣ!

Ο Τάκης Κατσιφλώρος, στο γήπεδο Δεσφίνας,
το Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Ο Δημήτρης (Τάκης) Κατσιφλώρος (Λαμία, 1957, ύψος 1,88 μ.) είναι παλαίμαχος τερματοφύλακας και νυν προπονητής ποδοσφαίρου, από τους γνωστότερους γκολκίπερ της Β΄Εθνικής κατηγορίας, στις δεκαετίες του ΄70 και του ΄80. Έχει ξεπεράσει τις 200 συμμετοχές στο πρωτάθλημα αυτό, κύρια με τα χρώματα δυο διαφορετικών συλλόγων, του Α.Σ. Λαμία από όπου και ξεκίνησε τον αθλητισμό και του Αχαρναϊκού. Έπαιξε επίσης για μερικά χρόνια και στον Αστέρα Ιτέας, με τον οποίο έφθασε έως και στο Εθνικό Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα, την περίοδο 1986-87.

Μετά το τέλος της αγωνιστικής του καριέρας διετέλεσε προπονητής στον Φωκικό, αλλά και στην ομάδα της Ιτέας όπου και διαμένει μόνιμα.

Από τις αρχές της δεκαετίας του 2000 είναι ο υπεύθυνος τεχνικός, αλλά ουσιαστικά ο ιδρυτής, ιδιοκτήτης και κύριος χρηματοδότης της ομάδας "Α.Σ. Ιτέας Φωκίδα 2000", που την περίοδο 2011-12 συμμετέχει στην Α΄ Κατηγορία της Ε.Π.Σ. Φωκίδας.

Τυγχάνει επίσης τακτικό μέλος του τοπικού πολιτιστικού συλλόγου "Καρτερία", ενώ στα ενδιαφερόντά του περιλαμβάνεται η μουσική και ο κινηματογράφος.


Πηγές:
Δημήτρης Αμούντζιας, "Η ιστορία του Α.Σ. Λαμία".

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΑΚΗ ΑΛΛΑ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ???

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΟΣΟ... ΧΑΜΗΛΑ ΦΤΑΝΟΥΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ

ΕΙΡΗΝΗ είπε...

ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ¨ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ¨ΙΤΙΩΤΕΣ, ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ Σ΄ΑΥΤΟΝ.ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΑΚΗ.ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΑΓΚΩΝΕΤΕ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ!

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ Κ ΞΕΣΚΟΝΙΖΕΙΣ ΤΟ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ.ΕΛΕΟΣ.

ΕΙΡΗΝΗ είπε...

ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΝΩΝΥΜΕ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕΣ!