Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

“ΣΒΗΝΟΥΝ” ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ

Είναι ενέργεια ελεεινή, τρισάθλια και ανάλγητη ή ανακοίνωση της εφαρμογής του μέτρου της διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος, σε όσους δεν πλήρωσαν το «χαράτσι» μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ. Ο γνωστός πλέον κεφαλικός φόρος του σύγχρονου οικονομικού κατεστημένου ονόματι ΕΕΤΗΔΕ (έκτακτο ειδικό τέλος ηλεκτροδοτούμενων δομημένων επιφανειών), ο κεφαλικός φόρος της σύγχρονης τουρκοκρατίας, που αναβιώνει με όλα του τα χαρακτηριστικά.

Ένα "χαράτσι" που επιβάλλεται αδιάκριτα σε όλους, χωρίς κανένα κοινωνικό, ψυχικό και ηθικό άλγος. Και μην μου αναφέρεται τις ειδικές κατηγορίες δηλ. τις ομάδες που εξαιρούνται. Μια ακόμη κοροϊδία. Για παράδειγμα απαλλάσσονται όσοι έχουν ποσοστό αναπηρίας 80% και άνω. Δηλαδή αυτός με ποσοστό 79%, έχει τη δυνατότητα να βρει τα χρήματα για το χαράτσι;; πως;;; θα πουλήσει το υπόλοιπο ποσοστό της αναπηρίας του;;
Και ας μην ξεγελιόμαστε, με την ανακοίνωση που λέει, ότι δεν θα διακοπεί σε όποιον έχει υποβάλλει αίτηση εξαίρεσης, είναι τουλάχιστον, προϊόν μίας ακόμη  κοινωνικής εξαπάτησης.
Πρέπει  να βγούμε σαν Έλληνες Πολίτες στους δρόμους και να πετάξουμε κατάμουτρα στους ντόπιους ριψάσπιδες  και όλοι μαζί να τους πούμε: Δεν σας χρωστάμε ρεεεεε! Δεν σας πληρώνουμε ρεεεε! Πάρτε τα λεφτά σας από κει που τα δώσατε. Τοκογλύφοι, ε τοκογλύφοι. Και αυτό πρέπει να γίνει τώρα. 
Εγώ προσωπικά αρνούμαι να καταβάλω το συγκεκριμένο "χαράτσι" ΔΙΌΤΙ:

* Συνιστά κεφαλικό φόρο που παραπέμπει σε καθεστώς ξένης κατοχής και ως τέτοιο αρνούμαι να το νομιμοποιήσω.
* Το ΕΕΤΗΔΕ έχει αμφιλεγόμενο προορισμό διότι αν κι εγώ ο ίδιος είμαι "φύση και θέση" δικαιούχος κοινωνικής αλληλεγγύης, εν τούτοις καλούμε να πληρώσω με χρήματα που δεν διαθέτω.
* επιβάλλεται από μια κυβέρνηση ουσιαστικά έκπτωτη, αφού από την πρώτη ημέρα της εκλογής της, έχει προβεί σε αλλεπάλληλες παραβιάσεις του συντάγματος και ως τέτοια αρνούμαι να της αναγνωρίσω το δικαίωμα διαχείρισης των δημοσίων οικονομικών της χώρας.
* Αντιθέτως με βάση το ίδιο το σύνταγμα υποχρεούμαι ως Έλλην πολίτης στην υπεράσπισή του, με κάθε μέσον έναντι κάθε παραβιάσεως και ως εκ τούτου θεωρώ πρώτιστη και αυτονόητη υποχρέωσή μου να εμποδίσω και έμπρακτα την νομιμοποίηση της συνταγματικής εκτροπής που επιχειρείται συστηματικά, αρνούμενος την συνενοχή μου ακόμη και με την πληρωμή σε χαράτσια που στερούνται κάθε νομιμότητας.
* Επιφυλάσσομαι για την διεκδίκηση κάθε νόμιμου δικαιώματος μου από το Ελληνικό δημόσιο στο μέλλον, στο βαθμό που μια άλλη κυβέρνηση, που δεν θα στερείται δημοκρατικής και συνταγματικής νομιμοποίησης, θα παραπέμψει για επανεξέταση νομιμότητας τις διοικητικές αποφάσεις της παρούσης, καθώς και τις συμβάσεις με τις οποίες εκχωρείται  εθνική κυριαρχία.
Αγαπητοί συμπολίτες ΜΗΝ υποκύπτεται στον εκβιασμό των δοσίλογων που μας κυβερνούν. Πρέπει όλοι μαζί να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας και να αντισταθούμε στα σχέδιά τους, που σκοπό έχει το ξεπούλημα της Πατρίδας μας και την τελική υποδούλωση του περήφανου λαού μας.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΩΤΟΝ ΦΙΛΕ ΑΡΓΗΣΑΤΕ-ΑΡΓΗΣΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕΤΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΗ Ο ΝΟΜΟΣ Κ ΜΕΤΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΑΜΕ
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΕΗ -ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΘΗΚΕ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ... ΟΤΑΝ ΤΡΩΜΕ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.