Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΜΕΤΡΩΝ ΣΕ ΔΕΚΑ ΗΜΕΡΕΣ!


Νέες απαιτήσεις προτάσσει η τρόικα. Έρχονται νέα μέτρα μέσα σε 10 ημέρες ως προαπαιτούμενα για τη νέα δανειακή σύμβαση. Νέος εφιάλτης για τα ελληνικά νοικοκυριά

Υπογραφή 79 υπουργικών αποφάσεων που θα έρθουν να ανατρέψουν τον εργασιακό χάρτη της Ελλάδας μέχρι το τέλος του Φεβρουαρίου ζητούν οι τροϊκανοί.
Η οικονομική πολιτική για την περίοδο 2012-2015 θα πρέπει, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έχει αποφασιστεί ανάμεσα στην τρόικα και την ελληνική κυβέρνηση, να έχει κλείσει το αργότερο μέχρι την προκήρυξη των εθνικών εκλογών.

Μέχρι την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Βήμα της Κυριακής", θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί όλες οι προαπαιτούμενες δράσεις για την έγκριση της νέα δανειακής σύμβασης και την ενεργοποίηση του PSI.
Ανάμεσα σε αυτές είναι η υπογραφή υπουργικών αποφάσεων, η έκδοση εγκυκλίων για την κατάργηση της μετενέργειας στις συμβάσεις εργασίας που έχουν λήξει ή λήγουν σε λίγο καιρό, η κατάργηση της μονιμότητας, το πάγωμα των ωριμάνσεων σε όλες τις ιδιωτικές συμβάσεις και η κατάργηση της υποχρεωτικής διαιτησίας.

Ζητούν επίσης την κατάθεση στη Βουλή εφαρμοστικού νόμου για τις μειώσεις στα ειδικά μισθολόγια και τις περικοπές σε κύριες και επικουρικές συντάξεις, στον οποίο θα υπάρχει ρητή διάταξη για την αναδρομική εφαρμογή του ενιαίου μισθολογίου από την 1η Νοεμβρίου του 2011.
Έως τις 29 Φεβρουαρίου,τέλος, θα πρέπει να έχουν εκδοθεί όλες οι αποφάσεις για την εκκαθάριση του ΟΕΚ και του ΟΕΕ, αλλά και άλλων φορέων του Δημοσίου, ενώ ζητούν και την έκδοση εγκυκλίων για την απελευθέρωση 20 κλειστών επαγγελμάτων.

ΠΗΓΗ: www.news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: