Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ – ΕΡΙΞΑΝ ΧΗΜΙΚΑ ΣΤΟΝ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ!

Δείτε live στο zougla radio όλες τις κινητοποιήσεις

Τεταμένο κλίμα εντός και εκτός Βουλής…

Εκτεταμένα επεισόδια σημειώνονται στη Λ. Αμαλίας, στην Πανεπιστημίου και στη Β. Γεωργίου. Επί της Β. Γεωργίου ομάδα διαδηλωτών «ξήλωσε» ψυγεία από περίπτερο, ενώ πλήθος πύρινων οδοφραγμάτων εκτείνονται σε δεκάδες σημεία γύρω από το Σύνταγμα. Ομάδες διαδηλωτών πετούν μολότοφ, ενώ οι αστυνομικοί απαντούν με εκτεταμένη χρήση χημικών.

Στην Μητροπόλεως, μπροστά από το υπουργείο Οικονομικών υπάρχει ένταση, με τους αστυνομικούς να επιχειρούν την απομάκρυνση διαδηλωτών από το σημείο.

Εν μέσω επεισοδίων συνεχίζεται η μαζική συγκέντρωση συνδικάτων, εργαζομένων, συνταξιούχων, ανέργων στην πλατεία Συντάγματος, την ώρα που εντός της Βουλής σε υψηλούς τόνους εξελίσσεται η διαδικασία για την ψήφιση των νέων σκληρών.

Πολίτες συγκεντρώνονται στο κέντρο της Αθήνας, Θεσσαλονίκης, στις πλατείες πολλών ελληνικών πόλεων, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, ΠΑΜΕ και του κινήματος του Μίκη Θεοδωράκη.



Λίγο μετά τις 17:35, δημιουργήθηκε ένταση, με την αστυνομία να προχωρά σε εκτεταμένη χρήση χημικών και να εκκενώνεται η Λ. Αμαλίας. Οι πολίτες οπισθοχωρούν προς την οδό Συντάγματος. Μάλιστα, άνθρωπος που βρίσκεται στο πλευρό του Μίκη Θεοδωράκη επικοινώνησε με τη zougla.gr και το zougla radio αναφέροντας ότι ο Μίκης ενόσω βρισκόταν στην πρώτη γραμμή, δέχτηκε χημικά.

ΠΗΓΗ: www.zougla.gr






Δεν υπάρχουν σχόλια: