Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Ε.Π.Σ. ΦΩΚΙΔΑΣ: ΕΜΕΙΝΑΝ 7 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ…

...λίγα Μαθηματικά...

Το λοιπόν, απομένουν όλες κι όλες 7 αγωνιστικές, για την ολοκλήρωση της Α΄ Κατηγορίας στην ΕΠΣ Φωκίδας. Κι αν δεν απατώμαι, δεν προβλέπεται φάση Play-Off (αν προβλέπεται, άκυρο το άρθρο, γράψτε λάθος φίλοι).

  • Ο Αστέρας Ιτέας οφείλει να κερδίσει και τα επτά παιχνίδια που απομένουν, αν θέλει να ελπίζει στην πρωτιά. Παίζει διαδοχικά με Ερατεινή (εντός), Ευπάλιο (ΕΚΤΟΣ), Ησαΐα (αν δεν είναι έτοιμο το γήπεδό του θα αναγκασθεί να αγωνιστεί στη Δεσφίνα), Κίρρα (ΕΚΤΟΣ), Αμφισσαϊκό και Γλυφάδα (εντός) και Φωκίδα 2000 (ΕΚΤΟΣ, μάλλον στην Ιτέα). Από τους 31 βαθμούς που έχει σήμερα μπορεί έτσι να φτάσει στους 52 βαθμούς και απλά να περιμένει ένα στραβοπάτημα (ισοπαλία ή ήττα) του Ανδρούτσου.

  • Το συγκρότημα της Γραβιάς έχει συλλέξει 36 βαθμούς και του υπολείπονται 6 ματς (καθώς δεν έχει κάνει ακόμη το ρεπό του), με Γλυφάδα (ΕΚΤΟΣ), Ερατεινή μέσα, Φωκίδα 2000 (ΕΚΤΟΣ), Ευπάλιο μέσα, Λιδωρίκι (ΕΚΤΟΣ) και Ησαΐα.
Με μια πρώτη εκτίμηση, φαίνεται πολύ δύσκολο να μην κάνει 6 νίκες "σερί", αλλά όχι και απίθανο.

  • Όσο για τον δεύτερο στην κατάταξη Απόλλωνα (33 βαθμοί), τα πράγματα είναι σαφώς δυσκολότερα. Θα πρέπει να κερδίσει τόσο τον Αστέρα σε δυο Κυριακές από τώρα, όσο και να μη χάσει στη Γραβιά, τη 19η αγωνιστική. Και επίσης, να κερδίσει τους Δωρικό (ΕΚΤΟΣ), Ερατεινή (ΕΚΤΟΣ), Ησαΐα μέσα, Κίρρα (ΕΚΤΟΣ) και Αμφισσαϊκό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: