Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

ΙΤΕΑ: “ΝΥΧΤΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥΡΙ” ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ


 


Για δεύτερη χρονιά φέτος οργανώνουμε στην Ιτέα την Νύχτα του Γιούρι.

Ο Γιούρι Γκαγκάριν την νύχτα της 12ης Απριλίου 1961 ήταν ο πρώτος άνθρωπος που εκτοξεύθηκε στο διάστημα και μπήκε στην παγκόσμια ιστορία. Για περισσότερα στοιχεία μπορείτε να συνδεθείτε εδώ.

Η νύχτα του Γιούρι, εδώ και χρόνια εχει καθιερωθεί ως μια γιορτή της επιστημονικής, και οχι μόνο, κοινότητας όπου αποδίδουν φόρο τιμής στο ανθρώπινο επίτευγμα με διαφόρων ειδών εκδηλώσεις. Απο συμπόσια και διαλέξεις μέχρι και απλά πάρτυ. Εδώ θα βρείτε την λίστα των πάρτυ ανα την υφήλιο και εδώ την κεντρική ιστοσελίδα της διοργάνωσης. Έχουμε ήδη κάνει αίτηση και περιμένουμε επιβεβαίωση για το πάρτυ της Ιτέας.

Σε αυτήν την φάση της διοργάνωσης ετοιμάζουμε ένα πλάνο για ομιλίες ή προβολές και στο τέλος της βραδυνής παρατήρησης. Αναζητούμε και χώρο για να μας στεγάσει. Φέτος, ενδεχομένως να μην κάνουμε πάρτυ με μουσική καθ'οτι 12 Απριλίου είναι Μεγάλη Πέμπτη. Είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις σας και ευελπιστούμε μέχρι τις 15 Μαρτίου να έχουμε αναρτήσει το πρόγραμμα μας για την ημέρα. Η συμμετοχή σας είναι ευπρόσδεκτη!


Καθαροί Ουρανοί φίλοι και φίλες μας


Ο ΓΙΟΥΡΙ ΓΚΑΓΚΑΡΙΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟ 1962 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: