Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

ΟΛΟΝΥΚΤΙΟ ΘΡΙΛΕΡ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!

Σύμφωνα με πληροφορίες που όμως ακόμα ελέγχονται, το βράδυ έγινε μία μεγάλη ανατροπή με το θέμα του δικαίου εκτέλεσης για το δεύτερο μνημόνιο.

Η κυβέρνηση Παπαδήμου λοιπόν είχε συμφωνήσει να υπάρξει τροποποίηση του Ελληνικού συντάγματος (!!!) για να εξασφαλιστούν οι δανειστές ότι δεν θα υπήρχε κώλυμα σε περίπτωση εκτέλεσης απόφασης διεθνούς δικαστηρίου (Βρετανικού δικαίου δηλαδή) στην Ελληνική επικράτεια (!!!).

Αυτό φαίνεται ότι προκάλεσε την παρέμβαση του Κώστα Καραμανλή ο οποίος διεμήνυσε σε όλους τους τόνους ότι δεν υπήρχε περίπτωση να συνηγορήσει σε μία τέτοια ενέργεια.

Το επεισόδιο μάλιστα έλαβε διαστάσεις αφού ο τ. πρωθυπουργός διαφώνησε ακόμα και στο ενδεχόμενο να είναι εισηγητής για το ν/σ ο Βενιζέλος θέτοντας σαφέστατο θέμα αξιοπιστίας…

Έτσι λοιπόν, φαίνεται ότι όχι μόνο αποτρέπεται η συνταγματική αναθεώρηση που θα συνιστούσε έσχατη προδοσία κατά τη γνώμη μας, αλλά την εισήγηση όχι μόνο δεν θα την κάνει κάποιος κυβερνητικός, ούτε καν ο Δένδιας αλλά ο …Παυλόπουλος που θεωρείται της απολύτου εμπιστοσύνης του πρώην πρωθυπουργού!

Γιατί το διακύβευμα είναι πως η διαχείριση πρέπει να γίνει με τέτοιον τρόπο ώστε να μην προκαλέσει τριγμούς στην Ευρωπαϊκή Ένωση δίνοντας ευκαιρία για έναν νέο κύκλο εκβιασμών.

Το αν θα επιβεβαιωθούν αυτές οι πληροφορίες, θα φανεί πολύ σύντομα… Κοντός ψαλμός που λένε.

ΠΗΓΗ: www.olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: