Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

ΕΥΠΑΛΙΟ: ΕΦΤΙΑΞΑΝ "ΕΠΙΤΡΟΠΗ" ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ



Την σύσταση Επιτροπης Αγώνα που θα παρακολουθεί τις εξελίξεις στα προβλήματα που δημιουργούνται στο Ευπάλιο και θα προωθεί θέσεις και προτάσες προς τον Δήμο και όπου αλλού χρειαστεί, αποφάσισαν σε σημερινή τους συγκέντρωση πολίτες του Ευπαλίου. Στη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο Ευπαλίου , συμμετείχαν πάνω από 60 άτομα και διοργανώθηκε με πρωτοβουλία των πολιτών. Μεταξύ άλλων, τα θέματα που εθίγησαν από πολίτες στις τοποθετήσεις τους ήταν:
-
*   Η παραμονή της Αστυνομίας και του Ειρηνοδικείου στο Ευπάλιο.
-
Η * H αποκατάσταση των δρομολίων του ΚΤΕΛ από και προς την Ναύπακτο που έχουν τελευταία μειωθεί.
-
* Η γρήγορη απόδοση του Πνευματικού Κέντρου Ευπαλίου για χρήση από τα μέλη του Εκπολιτιστικού Συλλόγου , του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και γενικότερα των πολιτών και άλλων φορέων του Ευπαλίου.
-
* Η εύρυθμη και ομαλή λειτουργία τω σολείων του Ευπαλίου. Εθίγει μάλιστα και περίπτωση της παραμονής ή όχι του Λυκείου , κάτι όμως που δεν έχει τεθεί μέχρι τώρα από πουθενά.

Όπως ειπώθηκε από ομιλητές στη συγκέντρωση , η σύσταση της Επιτροπής κρίθηκε αναγκαία , μετα την ανυπαρξία και απουσία του Δημοτικού Τοπικού Συμβουλίου από την ημέρα που ανέλαβε τα καθήκοντά του , παρ΄ότι τα προβλήματα συνεχώς πληθαίνουν και διογκώνονται , ενώ μερικά περιμένουν να βρούν λύση εδώ και χρόνια.

Στην Επιτροπή που θα δημιουργηθεί ,αποφασίστηκε να συμμετέχουν εκπρόσωποι των Γυναικών Ευπαλίου ( μάλλον οι Ντίνα Βασιλάκη και Ελένη Λακουμέντα ) καθώς και των Συλλόγων του Ευπαλίου ( Εκπολιτιστικού , Κυνηγετικού , Γονέων και Κηδεμόνων )

Δεν υπάρχουν σχόλια: