Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

ΙΤΕΑ: ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ ΤΟ “ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ” ΦΩΤΟ ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΜΕ ΝΕΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ



     Πλήθος θεατών παρακολούθησε την ταινία “Ταξίδι στη Μυτιλήνη” που προβλήθηκε το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου από την Κινηματογραφική Λέσχη Ιτέας. Συγκινητική, βιογραφική ταινία και μετά το τέλος της ακολούθησε διάλογος θεατών με τον σκηνοθέτη Λάκη Παπαστάθη ο οποίος ήταν παρών στη προβολή.
     Ο κος Παπασταθης, στο πρόλογο του άφησε να εννοηθεί, ότι τον ενδιαφέρει η περιοχή μας (την οποία έχει επισκεφτεί πολλές φόρες) για μια νέα του δουλειά την σκέπτεται!
     Έκπληξη για τους θεατές ήταν και η προσφορά προϊόντων (κρασί, ελιές κλπ) που ήταν δωρεά από τοπικούς παραγωγούς.

Ο Λ. Παπαστάθης συζητά με θεατές
Η αίθουσα  
Σκηνή από την ταινία 
Ο Λ. Παπαστάθης με μέλη της Λέσχης

Τα εδέσματα
Διάλογος







1 σχόλιο:

ΜΑΦΑΛΝΤΑ είπε...

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΒΡΑΔΥΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΔΙΨΑΣΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ "ΔΡΩΜΕΝΑ" ΕΠΑΡΧΙΩΤΕΣ! ΚΑΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΔΙΑΛΛΕΙΜΑ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΚΡΑΣΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ... ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΒΑΓΓΕΛΙΩ, ΧΡΗΣΤΟ, ΙΩΑΝΝΑ, ΛΕΜΟΝΙΑ, ΒΙΟΛΕΤΑ, ΦΑΝΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΤΗ ΛΕΣΧΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟ "ΚΑΛΕΣ" ΤΑΙΝΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ! ΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ, Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΦΙΛΜ... ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!