Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Την Ιτέα διάλεξαν τα μέλη του INSIGNIA CLUB (οχήματα OPEL) για να περάσουν ένα Σαββατοκύριακο αλλά και για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίττας. Ήταν η τρίτη Πανελλήνια Συνάντηση του club.
     Αρκετά αυτοκίνητα με 60 περίπου επιβάτες επισκεφτήκαν έναν προορισμό που πολλές Λέσχες αυτοκίνητου και μοτοσικλέτας διαλέγουν τόσο για τις διαδρομές όσο και για τις ανέσεις που προσφέρει. Το club διέμεινε στο ξενοδοχείο “ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ” και γνώρισε τις τοπικές γεύσεις σε ταβέρνες της περιοχής.

Η Ιτέα ανέκαθεν αποτελούσε όπως προαναφέραμε πόλο έλξης για τέτοιες εκδρομές και μην ξεχνάμε ότι για πολλά χρόνια Ελληνικοί και Διεθνείς αγώνες αυτοκινήτου όπως Rally Acropolis, Olympio και Ράλλυ ΕΛΠΑ. είχαν για έδρα την πόλη μας.

Το 2011 το Ράλλυ Αντίκα πέρασε από την πόλη μας και πολλοί από εμάς θα θυμόμαστε τη  δεκαετία του ’80 πως κάμπινγκ της Κίρρας ήταν κάθε χρόνο σχεδόν τόπος διακοπών για τη ΛΕΜΟΤ. 

Κατάλληλος από κάθε άποψη ο προορισμός και με μια σωστή προβολή από όλους που ασχολούνται με εστίαση και διαμονή, αλλά και με τη βοήθεια του Δήμου η Ιτέα μπορεί ν’ αποκτήσει τη παλιά της αίγλη για επισκέψεις από το χώρο του αυτοκινήτου και της μοτοσικλέτας!

ΠΗΓΗ φώτο INSIGNIA CLUB

Δεν υπάρχουν σχόλια: