Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

«ΤΡΙΤΗ ΒΡΑΔΥ ΤΡΩΜΕ ΕΞΩ ΜΕ 10 ΕΥΡΩ»! ΝΕΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΥ ΣΑΡΩΝΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

«Σαρώνει» στη Θεσσαλονίκη η δράση «Τρίτη βράδυ τρώμε έξω μόνο με 10 ευρώ»Η κρίση... ιδέες κατεργάζεται, όπως όλα δείχνουν, και οι ανάγκες, ακόμα και αυτές της εξόδου για φαγητού και ποτού, διατηρούνται «ζωντανές» χάρη σε νέες επιχειρηματικές πρωτοβουλίες.

Μετά την... κατάργηση των μεσαζόντων, στη Βόρεια Ελλάδα η δημοτική αρχή αποφάσισε να καταργήσει...
και τα έξοδα μιας βραδυνής εξόδου σε εστιατόριο. Συγκεκριμένα, αφού οι καταστηματάρχες της συμπρωτευόυσας είδαν την κίνηση στα μαγαζιά τους να πέφτει κατακόρυφα, η δημοτική αρχή της Θεσσαλονίκης αποφάσισε ότι οι Θεσσαλονικείς θα μπορούν να τρώνε έξω κάθε Τρίτη βράδυ με 10 ευρώ! Πρόκειται για την πρωτοβουλία «Τρίτη βράδυ τρώμε έξω. Μενού 10 ευρώ» που άρχισε πιλοτικά από το Φεστιβάλ Γαστρονομίας Θεσσαλονίκης και συνεχίζεται μέχρι σήμερα καθώς η ανταπόκριση του κόσμου και των καταστηματαρχών είναι μεγάλη.
Η επιτυχία της συγκεκριμένης δράσης που εγκαινιάστηκε στα πλαίσια του Φεστιβάλ Γαστρονομίας, μια διοργάνωση της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού, Παιδείας και Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, φαίνεται κυρίως στο γεγονός ότι τα καταστήματα εστίασης που θέλουν να μπουν στη λίστα συμμετοχής αυξάνονται καθημερινά.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με στόχο να διαρκέσει τέσσερις εβδομάδες, επεκτάθηκε ωστόσο ως και τα τέλη Φεβρουαρίου. Η δημοτική αρχή της Θεσσαλονίκης εκφράζει την ικανοποίηση της για την επιτυχία του προγράμματος και πιστεύει ότι η πρωτοβουλία θα καθιερωθεί.

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Σπύρος Πέγκας, απευθύνει έτσι εκ νέου κάλεσμα, σε όλους τους επαγγελματίες του κλάδου εστίασης, να συνεχίσουν να συμμετέχουν στην συγκεκριμένη δράση.

Η δράση «Τρίτη βράδυ τρώμε έξω. Μενού 10 ευρώ», εξάλλου δίνει την ευκαιρία σε κατοίκους και ξένους επισκέπτες της πόλης, να δοκιμάζουν γευστικά μενού και πρωτότυπες συνταγές, με μόλις 10 ευρώ! Η λίστα των καταστημάτων εμπλουτίζεται διαρκώς, με τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν μέχρι στιγμής ξεπερνούν τις 100.

Προϋπόθεση συμμετοχής παραμένει η εκδήλωση ενδιαφέροντος στην λίστα των επιχειρήσεων, μέσω του παραπάνω συνδέσμου, η οποία εξακολουθεί να ενημερώνεται.

Αναλυτικά η λίστα με τα εστιατόρια ΕΔΩ.

ΠΗΓΗ: www.epanastasi.gr


6 σχόλια:

Απορίας Άξιο είπε...

Θα δούμε και στην περιοχή μας ανάλογες κινήσεις; Εδώ ορισμένοι εστιάτορες προτιμούν να έχουν κλειστά τα μαγαζιά τους πέντε ήμερες και προσπαθούν Παρασκευή και Σάββατο να βγάλουν τα έξοδα του μήνα. Ψέματα είναι; Όχι φυσικά.
Ρίξτε τις τιμές διαφημίστε την κίνηση σας για να δείτε Θεού πρόσωπο και να βγουν οι κάτοικοι από τα σπίτια τους έστω για μια μέρα τη βδομάδα.

Ανώνυμος είπε...

με τετοιον φπα,ενοικια,φορους,ρευμα
αιπι,ικα σουπα,μουπες
λιμανιατικα,κεφαλιατικα...ελα ρε μεγαλε εσυ να δουλεψεις το μαγαζι μου και να πουλας και τσαμπα......

Ανώνυμος είπε...

8 ΕΥΡΩ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΣΤΑ ΓΚΡΟΥΠ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ,ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΠΙΑΤΟ,ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΙΑΤΟ,ΣΑΛΑΤΑ ΚΑΙ ΦΡΟΥΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 10 ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 10:04 ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΑ. ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΤΟ ΚΙΛΟ ΤΟ ΧΟΙΡΙΝΟ 2,5 ΕΥΡΩ ΒΓΑΖΕΤΕ ΟΧΤΩ ΠΡΙΖΟΛΕΣ ΣΤΟ ΚΙΛΟ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΤΕ 8 ΚΑΙ 9 ΕΥΡΩ ΤΗ ΜΙΑ,ΗΤΟΙ 70 ΚΑΘΑΡΑ. ΑΣΕ ΤΗ ΜΕΡΙΔΑ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ,ΑΣΕ ΤΗ ΜΕΡΙΔΑ ΤΟ ΤΥΡΙ,ΑΣΕ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΚΡΑΣΙ. ΚΟΨΤΕ ΤΑ ΣΑΠΙΑ,ΨΑΞΤΕ ΓΙΑ ΦΘΗΝΗ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ Τ'ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΝΑΒΗΔΕΣ,ΔΙΩΞΤΕ ΤΙΣ ΑΛΒΑΝΕΣ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ,ΔΕΙΡΤΕ ΤΟΥΣ ΕΦΟΡΙΑΚΟΥΣ, ΜΟΥΤΖΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ, ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ. ΑΝ ΔΕΝ ΡΙΞΕΤΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΘΑ ΤΑ ΤΡΩΤΕ ΜΑΝΑΧΟΙ ΣΑΣ, Π'ΛΕΝ ΚΙ ΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΙ.

Απορίας Άξιο είπε...

Ποιο ΙΚΑ και ΦΠΑ; Ας γελάσω! Τα ενοίκια μειώθηκαν η μπόρες να τα μειώσεις, Πόσες ώρες δουλεύουν οι σερβιτόρες χωρίς να πληρώνονται extra; Κόβεις όοοοολες τις αποδείξεις; Ρε μπας και πας να πιάσεις τη καλή με πέντε χρόνια αρπαχτή και μετά να τη κάνεις; Άσε ρε φίλε και αυτό που περνάμε από κάτι λαμόγια σαν εσένα δημιουργήθηκε!