Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

ΕΚΤΑΚΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ. ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ. ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ


Μια κυβερνητική σύσκεψη από αυτές που γίνονται μόνο από δικτατορικές ή κατοχικές κυβερνήσεις θα διεξαχθεί αύριο το μεσημέρι στο Μέγαρο Μαξίμου, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι πολίτες που είναι διατεθειμένοι να εκφράσουν με κάθε τρόπο την οργή τους για την εξαθλίωση που έχουν οδηγήσει οι κυβερνώντες την ζωή τους κια το ξεπούλημα της χώρας.


Τρομοκρατημένοι ήδη από την πρόγευση που έχουν δώσει, τόσο στην άτυπη, αλλά πολύ ουσιαστική από πλευράς αποτελεσμάτων, εξέγερση της 28ης Οκτωβρίου, αλλά και από τα πρόσφατα επεισόδια στη διάρκεια της παρέλασης στη Ρόδο για την επέτειο της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου στην Ελλάδα, η κυβέρνηση Παπαδήμου ετοιμάζει σχέδιο καταστολής.

Αύριο πραγματοποιείται κυβερνητική σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, στο Μέγαρο Μαξίμου στις 12:00, όπου θα λάβουν μέρος οι υπουργοί Εσωτερικών Αν.Γιαννίτσης, Εθνικής Άμυνας Δ.Αβραμόπουλος,Παιδείας Γ.Μπαμπινιώτης, Δικαιοσύνης Μ.Παπαϊωάννου, Προστασίας του Πολίτη Μ.Χρυσοχοΐδης και Επικρατείας Γ.Σταυρόπουλος και Π.Καψής.

Δεν αποκλείεται ακόμα και ματαίωση πολλών παρελάσεων ενώ είναι βέβαιο ότι οι επίσημοι θα είναι ελάχιστοι ή και "αόρατοι".

Είναι πραγματικά εντυπωσιακό ότι η κυβέρνηση Παπαδήμου, με τον τρόπο αυτό ομολογεί εμμέσως πλην σαφώς τον αντεθνικό και αντιδημοκρατικό χαρακτήρα της, αφού βέβαια δεν θα είχαν να φοβηθούν τίποτα, αν οι πράξεις τους και ο τρόπος που πολιτεύονταν ήταν σύμφωνος με το λαϊκό αίσθημα και τα εθνικά συμφέροντα.

«Δεν είναι δυνατόν μικρές, ακραίες ομάδες να εμποδίζουν τις κοινωνικές, εθνικές και όποιες άλλες δραστηριότητες σε αυτή τη χώρα» δήλωσε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχ.Χρυσοχοΐδης, την Παρασκευή, κάνοντας λόγο για «ισχνές μειοψηφίες, οι οποίες επιχειρούν εν μέσω της κρίσης, εν μέσω του πανικού, εν μέσω της αγωνίας που υπάρχει στους πολίτες να εκμεταλλευτούν και να επιβάλλουν τις δικές τους απόψεις».

Μα, αν πρόκειται για "ισχνές μειοψηφίες" δεν υπάρχει κανένας λόγος να φοβούνται. Είναι βέβαιο ότι θα απομονωθούν από την μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών. Να φοβούνται μόνο αν αντί για "ισχνή πλειοψηφία" βρεθούν αντιμέτωποι με το ποτάμι της λαϊκής οργής. Τότε...

Να σημειώσουμε ότι στην σύσκεψη λαμβάνει μέρος ως μη όφειλε, αφού δεν υπάρχει κανένα θέμα της αρμοδιότητάς του, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Αβραμόπουλος. Ή μήπως υπάρχει θέμα της αρμοδιότητάς του και το κρατούν επτασφράγιστο; Και ουσιαστικό θέμα, μάλιστα; Γιατί όπως λέει και ένα παλιό ρητό "Λαός-Στρατός ενωμένος, ποτέ νικημένος"...

ΠΗΓΗ: http://diolkos.blogspot.com/



4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΡΙΞΤΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Είναι ακριβά. Γελαδοσβουνιές από το βουνό που είναι και δωρεάν,(μετά το χιόνι θα έχουν και την απαιτούμενη σκληρότητα)...

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΛΑΔΟΣΒΟΥΝΙΕΣ Κ ΒΟΙΔ...ΤΣΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ Κ ΣΤΑ ΜΕΙΛ.ΑΣ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Οι βοϊδ...τσες ίσως τους αρέσουν. Ας μην τους κάνουμε την χάρη...