Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΑΠΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΤΥΦΛΟ!

112
Μουσουλμάνος (λαθρο)μετανάστης σχετικά πρόσφατα μετέφερε τη γυναίκα του σε μαιευτήριο της Πάτρας για να γεννήσει. Δεν γνωρίζουμε αν ήταν δημόσιο μαιευτήριο ή κάποιο Κέντρο Υγείας της ευρύτερης περιοχής των Πατρών (οι μετανάστες συνηθίζουν και πηγαίνουν σε Κέντρα Υγείας ακόμα και σε …Αγροτικά Ιατρεία και δέχονται να ξεγεννήσουν τις γυναίκες τους ακόμα και γιατροί άσχετων ειδικοτήτων π.χ. οφθαλμίατροι! αρκεί να θεωρηθεί έκτακτο περιστατικό για να μην πληρώσουν τίποτα απολύτως)Μόλις έβαλαν τη γυναίκα του στον θάλαμο για να γεννήσει, πρόσεξε ο μουσουλμάνος την εικόνα της Παναγίας στον τοίχο και αμέσως είπε στον υπεύθυνο γιατρό:

– Αυτό το κάδρο (εννοούσε το εικόνισμα) κατέβασέ το αμέσως από κει. Δεν θέλω μόλις γεννηθεί το παιδί μου να δει αυτό το πράμα!

Έγινε μια σχετική φασαρία, η γυναίκα αγχώθηκε και για να μην χειροτερέψουν τα πράγματα, οι υπεύθυνοι δέχθηκαν να κατεβάσουν την εικόνα της Παναγίας (κακώς) με σκοπό να την ανεβάσουν αμέσως μετά.

Ο μουσουλμάνος έμεινε να περιμένει στην αίθουσα αναμονής πότε θα τελειώσει ο τοκετός. Μετά από ώρες βγήκε ο γιατρός και του ανακοίνωσε:

- Η γυναίκα σου γέννησε φυσιολογικά. Εκείνη είναι καλά. Το παιδί σου όμως γεννήθηκε τυφλό! Όχι μόνο εικόνα της Παναγίας δεν θα δει, αλλά ούτε και τίποτα άλλο στον κόσμο!

ΠΗΓΗ: http://anti-ntp.blogspot.com/

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΥΦΛΟΣ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΥΦΛΑ ΣΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ !

Ανώνυμος είπε...

Προς τους υπεύθυνους του blog: Θα μας βγάλετε κανένα μάτι με αυτή την ανάρτηση...Ελεος!!! (Εκτός και αν είναι ανέκδοτο και δεν το κατάλαβα να γελάσω)

Ανώνυμος είπε...

ΠΙΣΩ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ. ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΠΡΩΤΟΥΣ ΟΣΟΝΟΥΠΩ ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΜΕ ΜΠΟΥΡΓΚΑ. ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΣΤΑΦΙΔΙΑΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ Κ..ΛΟ ΣΟΦΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ, ΝΑΙ ΚΑΛΕ;

Ανώνυμος είπε...

Μήπως πρέπει να το αντιγράψουμε και να το στείλουμε σε 20 άτομα για να μη στραβωθούμε κι εμείς;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Η Παναγία να σας φωτίσει όλους!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΥΘΙΑΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΝ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙ Ή ΑΝ ΕΙΡΩΝΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ’ ΧΕΙ , ΤΟ ΟΤΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΑΝΑΡΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΑΝΤΩΣ, ΜΗΝ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΕΙΚΟΣΙ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΥΦΛΩΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΟΧΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΣΟ ΤΥΦΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΔΗ ΟΛΟΙ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΙΝΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ, ΕΜΕΙΣ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΝ ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑΤΩΝ.
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ, ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΗΔΗΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΑΗΔΙΑΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ (ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ) ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΑ. ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΘΕΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ (ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ), ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ Η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ (ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ) ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΚΑΚΟΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΦΤΩΧΟΣ Ή ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ (ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΣΑΝ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΧΑΛΑΕΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΤΟΥΣ) ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΨΗΛΌΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΖΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.
ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ, ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ. ΠΗΡΑΝ ΚΡΑΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΜΕ ΕΓΓΥΗΤΕΣ ΕΜΑΣ, ΚΛΕΨΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ. ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΚΟΦΑΙΝΕΤΑΙ . ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΜΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΑΝ ΗΛΙΘΙΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΜΑΓΑΖΙ ΞΟΔΕΥΕΙ ΜΕ ΕΜΑΣ ΕΓΓΥΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΠΑΛΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ (ΤΟΠΙΚΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ). KAI ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟΙ, ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΠΟΙΟ ΜΑΓΑΖΙ ΞΟΔΕΥΕΙ ΕΙΠΑΤΕ; ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΑΤΕ ΕΙΠΕ ΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ; ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΞΥΠΝΑΤΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ.