Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

ΑΜΦΙΣΣΑ: ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΦΟΛΕΣ!



Άλλη μια απόπειρα δολοφονίας σκύλου με φόλα στην Άμφισσα. Τώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές ο σκυλάκος δίνει τη δική του μάχη για ζωή, έχοντας δεχθεί την κατάλληλη ιατρική βοήθεια από τον κτηνίατρο κ. Γρίβα Νικόλαο τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά επειδή για άλλη μια φορά μας παρέχει δωρεάν τις πολύτιμες ιατρικές του υπηρεσίες. Για τους ίδιους λόγους ευχαριστούμε και το δημόσιο κτηνιατρείο Άμφισσας.



Ο σκύλος που αναίτια και ύπουλα δηλητηριάστηκε, ήταν προστατευόμενος του φιλοζωικού συλλόγου, εμβολιασμένος, αποπαρασιτωμένος και φορούσε το ειδικό κίτρινο κολάρο. Ήταν επίσης προστατευόμενος φιλόζωου συμπολίτη μας ο οποίος καθημερινά τον τάιζε και τον παρακολουθούσε. Δυστυχώς βρέθηκε στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως, δηλητηριασμένος να χαροπαλεύει πεθαίνοντας αργά και βασανιστικά μέσα σε φριχτούς πόνους. Όταν κάποιος ευσυνείδητος πολίτης μας ειδοποίησε, με την βοήθεια των εθελοντών μας αλλά και κατοίκων της πόλης ο σκύλος μεταφέρθηκε όσο πιο γρήγορα γινόταν για χορήγηση ιατρικής βοήθειας. Ευχόμαστε ολόψυχα να ξεπεράσει τον κίνδυνο και να καταφέρει να ζήσει.


Δυστυχώς κάποιοι για ανεξήγητους λόγους συνεχίζουν να δηλητηριάζουν με θρασύδειλο τρόπο αδέσποτα ζώα, χωρίς να υπολογίζουν τον μαρτυρικό θάνατο που τους προκαλούν, αλλά και ότι αυτά παρακολουθούνται, είναι άκακα, υγιή, ταϊσμένα και άρα όχι επιθετικά. Οι εθελοντές μας που εργάζονται αθόρυβα και ακούραστα έχουν ήδη συγκεντρώσει αρκετές πληροφορίες και στοιχεία και ελπίζουμε ότι ο  υπαίτιος αυτής της άνανδρης και ακατανόητης εγκληματικής πράξης σύντομα θα οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης για την παραδειγματική τιμωρία του.


Τηλ. επικοινωνίας: 6946007411 Κ. Ταγκαλή Μανίνα


ΠΗΓΗ: http://amfissapets.blogspot.com



Δεν υπάρχουν σχόλια: