Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ – ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΔΑΚΡΥΓΟΝΩΝ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ - ΦΩΤΟ

Αυτό που είδαμε ήταν ...κάτι από παρέλαση! Μια παρέλαση-εξπρές,σκάρτα 40 λεπτά. Το μόνο θετικό τα στρατιωτικά τμήματα που ήταν άψογα,σε μια ατμόσφαιρα παγωμένη,με κάποιους πολίτες να φωνάζουν "προδότες" προς τους πολιτικούς και με περισσότερους αστυνομικούς στην άκρη του δρόμου ,παρά πολίτες και κυρίως παιδιά.

Αλλού τα πράγματα ήταν χειρότερα,όπως στη Θεσσαλονίκη και στη Πάτρα που έγιναν επεισόδια και έπεσαν δακρυγόνα.

Ήταν μια παρέλαση που δεν συγκίνησε όπως άλλες χρονιές.Ήταν μια παράσταση του πολιτικού συστήματος,που προσπάθησε να μας πείσει ότι όλα θα πάνε καλά.Κανείς δεν πείστηκε.
 





Παρόλα αυτά ο πρωθυπουργός μίλησε για "εντυπωσιακή παρέλαση"!

“ Ήταν μια θαυμάσια, εντυπωσιακή παρέλαση με την οποία τιμήσαμε τους ήρωες του 1821, οι οποίοι με γενναιότητα, αυτοθυσία και πίστη μας έδωσαν την ελευθερία μας. Οι αξίες, τα ιδανικά και οι πράξεις τους δίνουν το παράδειγμα, δείχνουν το δρόμο με τον οποίο μπορούμε να κερδίσουμε τη σημερινή εθνική μάχη για την ανόρθωση της οικονομίας μας. Και πιστεύω, ότι με αποφασιστικότητα, ενότητα και αλληλεγγύη θα το κατορθώσουμε”,δήλωσε ο πρωθυπουργός.




Η δήλωση του ΥΕΘΑ

«Οι εθνικές επέτειοι επικαιροποιούν διαχρονικά υψηλά νοήματα και φέρνουν τις δικές μας γενιές προ των δικών τους ευθυνών. Παρακολουθήσαμε μια εντυπωσιακή παρέλαση, μια από τις καλύτερες που έγιναν ποτέ. Πέρασαν μπροστά μας τα αδέλφια μας, τα παιδιά μας, τα νέα Ελληνόπουλα. 

 



Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει ο τόπος, οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι η εγγύηση της σταθερότητας, της ασφάλειας, της ακεραιότητας της χώρας μας και της ανεξαρτησίας μας. Είμαστε πολύ συγκινημένοι ετούτη τη ώρα, που η πολιτική τάξη της χώρας στέλνει τα δικά της μηνύματα από την Ιστορία. Μας θέλει όλους ενωμένους, μπροστά στην κρίσιμη αυτή στιγμή. Να ξεπεράσουμε την κρίση, να την αφήσουμε πίσω και να κοιτάξουμε πάλι με αισιοδοξία το μέλλον. 

 



Αυτό είναι το μήνυμα που μας στέλνει η Ιστορία μας, αυτό πρέπει να μεταφράσουμε και εμείς σε πράξεις. Είναι κρίμα που αυτή την μεγαλειώδη παρέλαση, δεν την παρακολούθησε σύσσωμος ο ελληνικός λαός. 








ΠΗΓΗ: www.onalert.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: