Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

"Εγκληματική ενέργεια η διόγκωση του ελλείμματος"



Επίθεση στο ΠΑΣΟΚ και στον Γιώργο Παπακωνσταντίνου εξαπέλυσε η ΝΔ με αφορμή δηλώσεις του πρώην επικεφαλής της Στατιστικής Υπηρεσίας Μανώλη Κοντοπυράκη στην εφημερίδα Real News πως ο τότε υπουργός Οικονομικών εξέταζε διαφορετικά σενάρια και είχε προχωρήσει στο "φούσκωμα" του ελλείμματος το 2009.

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης σε δήλωσή του κατηγορεί τον κ. Παπακωνσταντίνου ότι από την πρώτη στιγμή και χωρίς καν να έχει δει τα στοιχεία για το έλλειμμα του 2009, δήλωνε ότι θα τα αλλάξει και εξέταζε εντελώς διαφορετικά σενάρια, κάτι που επιβεβαιώνει τις καταγγελίες της Νέας Δημοκρατίας ότι η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ "φούσκωσε" σκόπιμα και αυθαίρετα το έλλειμμα.
"Πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, που προκάλεσε καταστροφικές επιπτώσεις στην οικονομία, αδυναμία δανεισμού και προσφυγή της χώρας στο ΔΝΤ", αναφέρει ο κ. Μιχελάκης, καλώντας τη νέα ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και τον Ευάγγελο Βενιζέλο να πάρει άμεσα ξεκάθαρη θέση.
Το γεγονός ότι αναδεικνύεται, σήμερα, παγκόσμια ημέρα του Αλτσχάιμερ, ας μη νομίσει ότι επηρεάζει τη μνήμη και την κρίση του λαού", δηλώνει χαρακτηριστικά ο κ. Μιχελάκης και υπενθυμίζει μάλιστα τη δέσμευση του Αντώνη Σαμαρά για τη σύσταση, μετά τις εκλογές, μιας και μόνο εξεταστικής επιτροπής, η οποία και θα διερευνήσει το πως φτάσαμε στο Μνημόνιο.

ΠΗΓΗ: www.news247.gr




1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΙΝΤΕΛΜΠΕΡΓΚ ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ.ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΩΡΑ.ΤΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΑΜΕ ΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ,ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ.