Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

ΑΔΙΚΗΘΗΚΕ Ο «ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ»


Ένα ακόμα βήμα πίσω έκανε το ποδόσφαιρο στην Φωκίδα μετά τον αγώνα κυπέλου μεταξύ Αμφισσαϊκού και Αστέρα  Ιτέας . και τι δεν είχε το συγκεκριμένο παιχνίδι .

Επόπτης να απειλεί ότι θα δείρει όπου βρει εκτός γηπέδου ποδοσφαιριστή!
Προπονητή να πετάει μπάλες στον αγωνιστικό χώρο για να κάνει καθυστερήσεις!
Ποδοσφαιριστή να ανοίγει την μύτη αντιπάλου με αγκωνιά και ο διαιτητής με τους επόπτες να δηλώνουν οτι δεν είδαν κάτι επιλήψιμο!

Το διαιτητικό τρίο ζωγράφισε στην κυριολεξία!
Ο κύριος Καραπλής ξεπέρασε τον εαυτό του πραγματικά αρνούμενος να υποδείξει καταφανέστατο πέναλτι υπέρ του Αστέρα στο 90! Δήλωσε μάλιστα ότι θα κρεμάσει την σφυρίχτρα του εάν έκανε λάθος .Ωστόσο ακόμα και παίκτες και παράγοντες του Αμφισσαϊκού παραδέχτηκαν ότι υπήρξε παράβαση.
Αντιθέτως ο κύριος Καραπλής δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να δώσει πέναλτι υπέρ της ομάδας του Αμφισσαϊκού αν και η φάση είναι αμφισβητούμενη για το αν η ανατροπή έγινε εντός η εκτός περιοχής.
Βέβαια τί απαίτηση μπορεί να έχει κάποιος από διαιτητές που προκειμένου να συντάξουν το φύλλο αγώνα χρειάστηκε να περάσει μιάμιση ώρα διαβουλεύσεων και στο τέλος ζητήθηκε και η συνδρομή μέσω τηλεφώνου του προέδρου των διαιτητών που απουσίαζε σε έναν τόσο σημαντικό αγώνα .
Για την ιστορία ο αγώνας έληξε 1-0 υπέρ του Αμφισσαϊκού αν και κατά  γενική ομολογία η ομάδα της Ιτέας ήταν καλύτερη είχε δοκάρι και αρκετές ευκαιρίες να  σκοράρει.

Υ.Γ. Θα θέλαμε να μάθουμε από τους υπεύθυνους ποιος προπλήρωσε τις τελευταίες πέντε διαιτησίες για όλα τα  παιχνίδια στο Τοπικό Πρωτάθλημα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ο μεγας χρηματοδοτης των περισοτερων συλλογων του νομου και προεδρος της γραβιας ο κυριος παπαιωαννου πανουργιας εκανε δωρο στην επσ φωκιδας τις τελευταιες πεντε διαιτησιες. αυτα δεν γινοντε ουτε στην ΟΥΓΚΑΝΤΑ.