Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

ΙΤΕΑ-ΚΙΡΡΑ: ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ!



Οι συσκέψεις μπορεί να είναι μυστικές αλλά, πρέπει να μην εκθέτουν οργανωτές και συμμετέχοντες, όταν γίνουν φανερές!

Ας δούμε τι παίζει…



     Η προεκλογική περίοδος έχει... εμπεδωθεί για τα καλά από κάποιους.  Ή τουλάχιστον δείχνουν ότι  έχουν καταλάβει τον ρόλο τους.   Δηλ. ντε και καλά, ότι το μοναδικό ζητούμενο αυτήν την εποχή είναι η σύνθεση των κομματικών ψηφοδελτίων  για τις επερχόμενες εκλογές. Και ότι αυτοί σαν  γνήσιοι Έλληνες δημοκράτες (!), δεν αντιλαμβάνονται τίποτε άλλο παρά  μόνον το ... καλό του τόπου, το οποίο βεβαίως θα προέλθει μετά από την επικράτησή τους στις επικείμενες εκλογές.  Για αυτό λοιπόν, άρχισαν τις επαφές, τις συσκέψεις, τις βολιδοσκοπήσεις και τους συντονισμούς, ούτως ώστε, η αναμενόμενη ημέρα να μην τους βρει...απροετοίμαστους. 

     Οι πληροφορίες είναι βάσιμες και αδιαμφισβήτητες : Γίνονται συσκέψεις σε Ιτέα και Κίρρα!..  Ως επί το πλείστον νυχτερινές, με ημετέρους και κολλητούς, με ολίγους ενδοπαραταξιακά...ταυτιζόμενους  και βεβαίως, μακριά απ' τα φώτα της δημοσιότητας και τα κομματικά όργανα!.. Ούπς!  Εν αγνοία των κομματικών οργάνων; Γίνεται;  Και όμως γίνεται, δηλαδή έγινε! 

     Τί έχουν να δουν τα μάτια μας ακόμα...  Αλίμονο μόνο σε αυτόν ή αυτήν που θα θελήσει να ανέβει στο μπαλκόνι και να μιλήσει για τα οράματά του και τον καλό σκοπό του κόμματός του.  Αλίμονο  όμως και σε εμάς, αν μετά από αυτά που μας βρήκαν, έχουμε ακόμα την άποψη, ότι πρέπει να πάμε κάτω απ' το μπαλκόνι και να τους ακούσουμε.  Εκείνο όμως που είναι σίγουρο, είναι ότι η Ιτέα θα είναι και πάλι στο επίκεντρο.  Για τον απλούστατο λόγο, ότι η μονοεδρική του Νομού, υποχρεωτικά περνάει μέσα απ' την Ιτέα.  Αποδεδειγμένα. Για αυτό λοιπόν... άρχισαν τα όργανα από την Ιτέα.  Τον θυμάστε τον Γκρούεζα, τον παρατρεχάμενο του Μαυρογιαλούρου;   Έ, κυκλοφορεί ακόμα ανάμεσά μας. Θράσος; Δεν νομίζω...

ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: