Τρίτη 3 Απριλίου 2012

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟΖΩΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΜΦΙΣΣΑΣ


ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ

Με την ευκαιρία της κορυφαίας γιορτής της χριστιανοσύνης που σηματοδοτείται από την ζωηφόρο Ανάσταση του Χριστού, απευθύνουμε τις πιο θερμές ευχές μας για Χρόνια Πολλά, ευλογημένα και φωτισμένα με το ανέσπερο Φως που ανέτειλε από τον Πανάγιο Τάφο. Είθε η Ανάσταση του Κυρίου να χαρίσει γαλήνη στην ψυχή μας, ευημερία και ειρήνη σε ολόκληρο τον κόσμο.

Στους χαλεπούς καιρούς της αβεβαιότητας, της αμφισβήτησης και της βαριάς οικονομικής κρίσης, το Αναστάσιμο Φως ας οδηγεί τα βήματά μας, δίνοντας το μήνυμα της συγχώρεσης και της αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο. Με ενότητα και ομοψυχία ας μείνουμε πιστοί στις αξίες του ελληνικού μας πολιτισμού, αυτής της βαρυσήμαντης κληρονομιάς μας.

Μέσα σ’ αυτές τις αξίες εμπεριέχεται και η αγάπη για τα ζώα, δημιούργημα της Θείας Πρόνοιας και Σοφίας. Ας τους δείξουμε λίγη συμπόνια. Ιδιαίτερα στα αδέσποτα της πόλης μας που λιμοκτονούν. Δεν μπορεί καμιά κρίση να μας κάνει να χάσουμε την ανθρωπιά και τον πολιτισμό μας. Ούτε μπορεί να μας κάνει να γονατίσουμε και να παραδοθούμε. Οι Έλληνες δεν θα σκύψουμε ποτέ το κεφάλι.
Καλή Ανάσταση!

Τηλ. επικοινωνίας: 6946007411 Κ. Ταγκαλή Μανίνα
e-mail: amfissapets@in.gr     Ιστοσελίδα: http://amfissapets.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: