Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

ΒΟΜΒΑ: Η ΤΡΟΙΚΑ ΖΗΤΑ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΘΩΣ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΝ ΓΙΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!


Την αποκάλυψη την έκανε η δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ Ελένη Καλογεροπούλου με ρεπορτάζ απο 'μέσα'. Οι κρυφές δημοσκοπήσεις που έφτασαν στο Μέγαρο Μαξίμου δείχνουν οτι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δεν μπορούν να σχηματίσουν συγκυβέρνηση ούτε ενώνοντας τις δυνάμεις τους παρά τον άθλιο εκλογικό νόμο των 50 εδρών bonus για το πρώτο κόμμα και πλεόν οι πιέσεις της Τρόικας για αναβολή των εκλογών είναι παραπάνω απο έντονες.

Η εντολή της Τρόικας για συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ με 160 βουλευτές είναι ξεκάθαρη και την έχουν αποδεχτεί και ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος ασχέτως το τι λένε στους ψηφοφόρους τους. Το θέμα είναι οτι η Τρόικα δεν θέλει να ρισκάρει μη εκλογή των δυο μεγάλων κομμάτων και προτιμά να αναβληθούν οι εκλογές!

Θα τολμήσουν να το πράξουν άραγε;

ΠΗΓΗ: http://eleftheriskepsii.blogspot.com/

4 σχόλια:

Ο "ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΑΤΑΚΤΩΝ" είπε...

Οι ψευτοαριστεροί σαμποταριστες (ΚΚΕ ΣΥΡΙΖΑ και ο συρφετός τους) στην Ελλάδα πρωτοπόροι στο σαμποτάζ και στο κλείσιμο παλιών εργοστασίων/επιχειρήσεων, καθώς και στη ματαίωση δημιουργίας νέων, με ψευτοταξικά, οικολογικά και άλλα προσχηματικά επιχειρήματα, που οδηγούν στη ματαίωση επενδύσεων εκατομμυρίων ευρώ.

Συγκεκριμένα η κυρίαρχη φαιοκόκκινη φασιστική πολιτική, η ρωσόδουλη πολιτική στην Ελλάδα είχε σαν μια βασική συνιστώσα της το σαμποτάρισμα επί μία εικοσαετία όλων των ντόπιων και σύγχρονων μεγάλων επενδύσεων στη βιομηχανία, στη γεωργία, στον τουρισμό στην ναυτιλία και στην έρευνα. Το μόνο πράγμα που επετράπη ήταν η λεηλασία του δημόσιου πλούτου από μια παρασιτική και διεφθαρμένη γραφειοκρατία και από μια νέα ανατολική στην προέλευση και στη λειτουργία της ολιγαρχία.

Πρωτοπόροι στην προσφορά ΜΗ εργασίας και στο σάπισμα ανθρώπων στο δημόσιο, στην καταστροφή επιχειρήσεων που βρίσκονταν στα χέρια του κράτους μέσα από τη διόγκωση του υπαλληλικού στρατού (οι μετέπειτα «προβληματικές») και στη δημιουργία κρατικογραφειοκρατικών καρκινωμάτων μέσα σε επιχειρήσεις όπως ΟΣΕ, ΟΑΣΑ, ΔΕΗ κλπ.

Πρωτοπόροι, μαζί με τις μασέλες της ΝΔ στον κάμπο, στο ξεκοκκάλισμα των επιδοτήσεων για την αγροτική παραγωγή, που τις παίρνανε δήθεν για εκμηχανισμό της παραγωγής και προσαρμογή σε νέες καλλιέργειες και τις τρώγανε, σαπίζοντας και τη μεσαία αγροτιά, στα μπουζούκια και στον ηθικό ξεπεσμό, κλείνοντας και καμιά Εθνική Οδό όταν έφτανε ή ώρα για νέες «βούτες».

Πρωτοπόροι, φυσικά, και στο ταξικό ξεπούλημα των εργατών στα ιδιωτικά αφεντικά, με αντάλλαγμα εξουσία και θέσεις προσωπάρχη και διαχειριστή της εργατικής δύναμης μες στην επιχείρηση.

Πώς να μιλήσουν και τι να πουν οι ψευτοαριστεροί, αφού οι ηγεσίες τους και καμιά φορά και η μεσαία στελέχωση είναι από τους πρωτομάστορες του εγκλήματος

Δημοσιεύστε το αν θέλετε είμαι Ιτιώτης με το ψευδώνυμο ο "αρχηγός των ατάκτων"

Ανώνυμος είπε...

NA ΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ ΟΤΙ, ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ, ΠΟΥ ΛΕΕΙ: ΟΣΟ ΑΡΓΕΙ Ο ΚΕΡΑΤΑΣ,ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΤΟΥ..

Ανώνυμος είπε...

Προς τον αρχηγό των ατάκτων...
Για όλα φταίνε οι "ψευτοαριστεροί" κι ας μην είχαν συμμετοχή στη λήψη των κυβερνητικών αποφάσεων λόγω ισχνής εκπροσώπησης στη βουλή.Άντε και κάποιες "μασέλες της ΝΔ".Δε βλέπουμε όμως,"άτακτε", να μας λες τίποτε για τις μεγάλες και μικρές μασέλες του ΠΑΣΟΚ ούτε για το ποιος παρέδωσε τη χώρα μέσω των μνημονίων βορά στις αγορές,στην τρόικα και τα λοιπά αδηφάγα κοράκια της Ευρώπης και του ΔΝΤ.Ποιος είναι υπεύθυνος για την κατάφωρη παραβίαση του Συντάγματος και την επί της ουσίας κατάλυση της Δημοκρατίας,για τη λήψη όλων των αντικοινωνικών και ανθελληνικών μέτρων, αν όχι όσοι έχουν την πλειοψηφία στη βουλή άλλοτε μόνοι ως κυβέρνηση κι άλλοτε ως συνεργαζόμενοι με ό,τι να'ναι(βλέπε Καρατζαφέρη)προκειμένου να ολοκληρώσουν το πρόγραμμα εξόντωσης της χώρας και του λαού;Πόσες παρωπίδες πια έχεις βάλει, δήθεν "άτακτε" αλλά μάλλον πιστέ κι αμετανόητε ΠΑΣΟΚούλη;

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 6.02 ΣΤΟΝ ΚΑΜΠΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΠΟΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΟΥΜΑΝΤΟ. ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΚΕ ΚΑΙ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΟΥΣ ΧΑΤΖΗΓΑΚΗΔΕΣ ΚΛΠ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΑ ΚΛΠ ΤΟΥ ΚΚΕ