Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Δηλώσεις-σοκ για τη νοθεία καυσίμων στις Ένοπλες Δυνάμεις! "Ακόμη και πτώσεις αεροσκαφών αποδίδονται στη νοθεία"



Δηλώσεις-σοκ για τη νοθεία καυσίμων στις ΕΔ ,έκανε ο Γιώργος Σούρλας ,μετά από τη κατάθεσή του στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου,κάνοντας λόγο ακόμη και για πτώσεις αεροσκαφών,που αποδίδονται σε νοθεία!

Ο κ.Σούρλας δήλωσε:
Κατέθεσα στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Πεπόνη φάκελο με στοιχεία που καταδεικνύουν τη νοθεία στα καύσιμα των Ενόπλων Δυνάμεων και τη λαθραία διακίνηση καυσίμων.
Πρόκειται για εθνικό και οικονομικό έγκλημα.
Τα νοθευμένα καύσιμα έχουν επιπτώσεις στην αμυντική θωράκιση της χώρας αφού ακόμη και πτώση αεροσκαφών φέρεται να αποδίδεται σε αυτά.

Οι απώλειες στο δημόσιο ανέρχονται σε περισσότερο από τρία δις ευρώ το χρόνο. Πρόκειται για ποσά πολύ μεγαλύτερα από τις περικοπές μισθών και συντάξεων.
Μετά από προσπάθειες οχτώ χρόνων με κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις αλλά και στις αρμόδιες υπηρεσίες ήρθε η ώρα:
· Ν’ αποκαλυφθούν τα κυκλώματα λαθραίας διακίνησης και νοθείας καυσίμων στις Ένοπλες Δυνάμεις.
· Να τιμωρηθούν οι διαπλεκόμενοι όποιοι κι αν είναι, όσο ισχυροί παράγοντες και αν είναι.
· Να επιστρέψουν τα ποσά που καταχράστηκαν που είναι εύκολο να προσδιοριστούν για να ανασάνει η χώρα από το δυσβάστακτο χρέος.

Σ’ ό,τι αφορά τα μηνύματα των διαπλεκομένων ότι τα καύσιμα θα κάψουν την πορεία μου προς τη Βουλή πρέπει να γνωρίζουν ότι δεν με πτοούν οι απειλές, όπως δεν με πτόησαν και στην περίπτωση του Κοσκωτά και του χρηματιστηρίου.
Στηρίζομαι στη συνείδηση μου, στο καθήκον και στους πολίτες της Μαγνησίας που χρόνια με τιμούν με την ψήφο εμπιστοσύνης.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Η άλλη άποψη για τη νοθεία στα καύσιμα των ΕΔ

ΠΗΓΗ: www.onalert.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια: