Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΟΙ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΕΣ ΜΙΖΕΣ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ Ο ΑΚΗΣ!

Τουλάχιστον 2 δισ. ευρώ είναι οι μίζες για τα εξοπλιστικά προγράμματα επί υπουργίας Άκη Τζοχατζόπουλου, όπως προκύπτει από τα νέα στοιχεία της σχετικής δικογραφίας. Μόνο το μαύρο χρήμα για την προμήθεια των ρωσικών πύραυλων...
υπολογίζεται ότι ανέρχεται στα 81 εκατ. ευρώ.

Προέκυψαν επίσης νέα στοιχεία για δεκάδες άλλα ακίνητα σε Ελλάδα και εξωτερικό, αλλά και νέες εξωχώριες εταιρείες σε Παρθένους Νήσους και Νησιά Κεϊμάν. Οι δικαστικές αρχές συνεχίζουν τις έρευνες με την υποβολή νέων αιτημάτων δικαστικής συνδρομής για το άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών στο εξωτερικό.
 
http://fimotro.blogspot.gr/
 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΜΙΣΘΩΤΟΙ Κ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ Κ ΑΝΕΡΓΟΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΑΚΗΣ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ???ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΤΑ ΣΤΕΡΗΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΕ???ΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΠΟΣΟ ¨ΤΙΜΙΟΣ¨Κ ¨ΚΥΡΙΟΣ¨
ΕΙΝΑΙ......
ΙΤΙΩΤΙΣΑ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΝΕ ΛΑΟΥ ΛΑΟΥ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ 18ΜΗΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΑΙΘΕΙ ΜΕ ΤΑΧΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ Η ΜΑΝΤΑΜ ΚΑΙ ΝΑ ΡΟΚΑΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΛΕΦΤΑ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ! ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΜΙΑ ΔΗΜΕΥΣΗ ΚΑΜΙΑ ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΤΙΠΟΤΕ. ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΩΣΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΕΣΑ ΠΟΛΟΙ ? ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΝΕΝΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΙ ΤΑ ΚΛΟΠΙΜΑΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΩΘΟΥΝ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΑΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ, ΑΜΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΚΛΕΦΤΗΣ ΜΕ ΧΡΥΣΑΦΙΚΑ ΚΑΤΑΣΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΙΔΟΝΤΑΙ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΑΣΑΝ ! ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ? ΜΗΝ ΤΟΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΕΝΑΣ ΚΟΙΝΟΣ ΚΛΕΦΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΜΑΝΤΑΜ ΚΛΕΦΤΟΑΠΟΔΟΧΟΣ ! ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΠΙΣΣΑ ΠΙΠΟΥΛΑ κ.λ.π.

ΟΙ ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΞΕΥΤΙΛΑΣ είπε...

ΡΕ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΡΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΑΚΗ,ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ.ΕΧΟΥΝΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΟΙ ΚΛΕΨΙΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕ!!! ΑΦΗΤΕ ΤΟΝ ΗΣΥΧΟ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΑ ΛΕΠΤΟΥΛΙΑ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

2 ΔΙΣ ΕΥΡΩ!!!ΔΗΛΑΔΗ 700 ΔΙΣ ΔΡΑΧΜΕΣ.ΤΟ ΧΩΡΑΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΣΑΣ?ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΛΟΠΟΔΥΤΕΣ ΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ.ΤΑ 2 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΨΙΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ 700 ΔΙΣ ΔΡΑΧΜΕΣ.Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩ.