Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

ΦΘΙΩΤΙΔΑ: ΞΕΡΙΖΩΝΟΥΝ 5.000 (!!!) ΔΕΝΤΡΑ ΧΑΣΙΣ!



Επιχείρηση έχουν στήσει οι άνδρες της Ασφάλειας Λάρισας για να ξεριζώσουν μια φυτεία με περίπου 5.000 δέντρα χασίς στα όρια της Φθιώτιδας με την Καρδίτσα, στην ορεινή περιοχή του χωριού Ροβολιάρι της Μακρακώμης.

Οι αστυνομικοί, μετά από πληροφορίες που είχαν, εντόπισαν την φυτεία χθες και μέχρι στιγμής προσπαθούν με διάφορους τρόπους να προσεγγίσουν τα σημεία που εντόπισαν.

Χωματουργικά μηχανήματα του Δήμου Μακρακώμης που εργάζονται από νωρίς το πρωί δεν έχουν φτάσει ακόμη στα συγκεκριμένα σημεία, ενώ στην περιοχή περιμένουν φορτηγά αυτοκίνητα της αστυνομίας για να μεταφέρουν τις χιλιαδες χασισόδεντρα που θα εκριζωθούν στη συνέχεια. Η περιοχή είναι δύσβατη και απόκρημνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από χθες που αποκαλύφθηκε η φυτεία μέχρι σήμερα έχουν γίνει αρκετές προσαγωγές στην Αστυνομική Διεύθυνση της Λάρισας όπου μεταφέρονται για καταθέσεις αλλά επίσημα από την αστυνομία δεν έχει υπάρξει κάποια σχετική ανακοίνωση.

Παράλληλα, δεν υπάρχει καμία ενημέρωση αλλά και εμπλοκή της Αστυνομικής Διεύθυνσης της Φθιώτιδας. Εκείνο που έγινε γνωστό από κατοίκους της περιοχής είναι ότι εγινε προσαγωγή τριών ατόμων τα οποία αναζήτησαν στα σπίτια τους. Αργότερα, οι δύο από τους τρεις αφέθηκαν ελεύθεροι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τη μεγαλύτερη φυτεία χασίς που έχει αποκαλυφθεί ενώ κάποιοι μιλούν ακόμη και για πάνω από 5.000 χασισόδεντρα χωρίς όμως να έχει συλληφθεί κάποιος επ΄ αυτοφώρω κατά την διάρκεια εργασιών περιποίησης.




Δεν υπάρχουν σχόλια: